Kuva: AOP

Shakiran ex-mies sanoi pari valittua sanaa laulajan faneista - sitten nainen iski takaisin

05.04.2023 12:15 - Iiro Myllymäki

Gerard Piqué sanoo haastattelussa suorat sanat Shakiran fanien käytöksestä parin eron jälkeen.

Kolumbialaisen laulajatähti Shakiran, 46, ex-mies Gerard Piqué, 36, puhuu ex-puolisostaan ja tämän faneista tuoreessa haastattelussa. Asiasta uutisoi muun muassa Us Weekly. Viime kesänä tapahtuneen eron jälkeen Shakira on julkisesti kuittaillut ex-miehelleen ja saanut myös faninsa kääntymään entistä jalkapalloilijaa vastaan. Piqué ei ole asiasta mielissään.

- Olen hyvin pettynyt siihen, millainen tämä yhteiskunta on. Eksäni on latinalaisamerikkalainen. Et tiedäkään, mitä olen vastaanottanut hänen faneiltaan sosiaalisessa mediassa. Näillä ihmisillä ei ole omaa elämää, Piqué sivaltaa tuoreessa podcast-haastattelussa.

Shakira on eron jälkeen muun muassa julkaissut tulikivenkatkuisen kappaleen, jonka sanoituksissa hän muun muassa syyttää Piquéta pettämisestä suhteen aikana. Piqué siirtyi nopeasti eteenpäin Shakirasta erottuaan, sillä pian eron jälkeen hänet nähtiin läheisissä tunnelmissa Clara Chia Martin, 24, kanssa. Piqué julkisti suhteen Instagramissa lopulta viime tammikuussa.

Shakira vaikuttaa vastanneen Piquén tuoreeseen haastattelukommenttiin omalla Twitter-tilillään. Nainen on julkaissut ytimekkään espanjankielisen twiitin.

”Olen ylpeä siitä, että olen latinalaisamerikkalainen”, Shakira kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Hittiartisti ja jalkapallotähti alkoivat seurustella vuonna 2011. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta, 10-vuotias Milan ja 8-vuotias Sasha. Shakira muutti juuri lastensa kanssa Barcelonasta, ja heidän uusi kotinsa löytyy Miamista Yhdysvalloista.

”Asetuin Barcelonaan antaakseni pojilleni vakautta. Tätä samaa vakautta etsimme nyt toiselta puolelta maailmaa perheen, ystävien ja meren viereltä. Tänään aloitamme uuden luvun onnen etsinnässä”, Shakira kirjoitti Instagramissa maanantaina.

Shakira tunnetaan muun muassa hiteistään Hips Don’t Lie, Whenever, Wherever ja Waka Waka.

Lue myös: Shakira piikittelee jälleen: Tällä kertaa kohteena on ex-puolison uusi mielitietty

Lue myös: Kuittaileeko Shakira ex-miehelleen? "Olen kahden 22-vuotiaan arvoinen"

Lähteet: Us Weekly, People

Kilpailut

Uusimmat