Kuva: AOP

Joker-jatko-osan kuvaukset ohi - ohjaaja jakoi uudet kuvat Lady Gagasta ja Joaquin Phoenixista rooleissaan

06.04.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

Odotettu elokuva saapuu valkokankaille ensi vuoden lokakuussa.

Menestyneen Joker-elokuvan jatko-osan Joker: Folie à Deux´n kuvaukset on saatu pakettiin. Elokuvan ohjaaja Todd Phillips kertoo asiasta Instagram-päivityksessä. Päivityksessä nähdään uudet kuvat elokuvan päätähdistä Joaquin Phoenixista, 48, ja Lady Gagasta, 37, rooleissaan. Phoenix esittää nimihahmo Jokeria, ja Lady Gaga nähdään tämän psykiatrina ja rakkauden kohteena Harley Quinnina.

”Kiitos näille kahdelle (ja kaikille näyttelijöille) ja parhaalle työryhmälle, joka elokuva-alalta löytyy”, Phillips kirjoittaa julkaisussaan.

Hän kertoo siirtyvänsä seuraavaksi editoinnin pariin. Julkaisun pääsee katsomaan alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Joker-jatko-osan kuvauksista on tihkunut kuvamateriaalia julkisuuteen, mikä on saanut ykkösosan fanit odottamaan uutta elokuvaa jo kuumeisesti. Jatko-osa saa ensi-iltansa 4. lokakuuta 2024. Vuonna 2019 julkaistu ensimmäinen osa sai peräti 11 Oscar-ehdokkuutta, joista se voitti kahdessa kategoriassa. Joaquin Phoenix voitti parhaan miespääosan palkinnon, ja parhaan alkuperäismusiikin pysti meni Hildur Guðnadóttirille.

Phillips on aiemmin jakanut kuvauksista yhteiskuvan Lady Gagasta ja Phoenixista. Tämän kuvan pääsee katsomaan alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Kuvia Lady Gagasta Harley Quinnina julki - itse elokuvaa täytyy odottaa vielä tovi

Lue myös: Ensimmäinen kuva Lady Gagasta ja Joaquin Phoenixista Joker-elokuvan jatko-osassa julki

Lähteet: Empire, The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat