Kuva: Shutterstock

Karmiva tilanne Coachella-festivaalilla - tanssija putosi katosta

17.04.2023 18:15 - Iiro Myllymäki

Akrobaatti kiidätettiin lehtitietojen mukaan sairaalaan.

Kaliforniassa järjestettiin viikonloppuna jälleen valtava Coachella-festivaali. Upeiden keikkojen lisäksi festareilla koettiin myös karmivia hetkiä, kun erään esiintymisen aikana katosta roikkunut akrobaatti putosi maahan.

TMZ uutisoi tapauksesta, joka sattui lauantaina. Akrobaattisen tanssijan kerrotaan roikkuneen katosta noin viiden minuutin ajan, kun hänen otteensa lipesi esiintymiseen kuuluneesta liinasta. TMZ kirjoittaa, että muut esiintyjät menivät auttamaan tanssijaa, joka makasi maassa liikkumattomana.

Ensihoitajat saapuivat paikalle ja veivät esiintyjän pois paikalta paareilla. Akrobaatin voinnista ei ole tällä hetkellä tietoa, mutta hän vaikutti räpyttävän silmiään, kun hänet vietiin tapahtumapaikalta pois. NME-sivuston tietojen mukaan akrobaatti vietiin sairaalaan.

TMZ-julkaisu kertoo, että eräs tilannetta todistanut katsoja oli niin järkyttynyt näkemästään, että pyörtyi. Ilmeisesti osa yleisön jäsenistä yritti saada dj:n lopettamaan musiikin soittamisen onnettomuuden jälkeen.

Videon onnettomuustilanteesta pääsee katsomaan alta.

Coachella-festivaalin pääesiintyjiä olivat muun muassa Blackpink, Bad Bunny ja Frank Ocean. Festivaalin toinen viikonloppu järjestetään ensi viikonloppuna.

Lue myös: Camila Cabello ja Shawn Mendes vaihtoivat suudelmia juhlahumussa - hellä hetki tallentui videolle

Lue myös: Jättisuosittu Coachella-festivaali alkaa tänään - mukana valtava määrä huippuartisteja

Lähteet: TMZ, NME

Kilpailut

Uusimmat