Kuva: AOP

Aku Louhimies ohjaa jännittävän sarjan MTV:lle ja C Morelle - "Tällaista aihetta ei ole nähty"

21.04.2023 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Konflikti-niminen sarja on tarina pienestä suomalaisesta rannikkokaupungista, jossa valmistaudutaan juhlimaan juhannusta. Tuntemattomat erikoisjoukot ottavat yllättäen alueen haltuunsa.

MTV ja C More tuottavat uuden toimintasarjan Konflikti, jonka ohjauksesta vastaa Aku Louhimies.

Louhimies on myös käsikirjoittanut sarjan yhdessä Andrei Alénin, kirjailija Helena Immosen ja käsikirjoittaja Jari Olavi Rantalan kanssa.

Huimassa näyttelijäkaartissa ovat mukana muun muassa Peter Franzén, Sara Soulié ja Pirkka-Pekka Petelius

- Nyt tehdään Suomen suurinta sarjaa loistavien tekijöiden kanssa. Tällaista aihetta ei ole nähty aikaisemmin. Ei täällä eikä muuallakaan, kommentoi kuvausten alkamista odottava tuottaja Andrei Alén. Kuvaukset alkavat toukokuussa. 

- Olen todella innoissani sarjan kuumottavasta juonesta, joka ei jätä ketään kylmäksi. Olemme saaneet mukaan myös erittäin kunnioitettavia yhteistyökumppaneita, jotka osaltaan mahdollistavat suurtuotannon toteutumisen, tunnelmoi draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Konflikti on tarina pienestä suomalaisesta rannikkokaupungista, jossa valmistaudutaan juhlimaan juhannusta. Tuntemattomat erikoisjoukot ottavat yllättäen alueen haltuunsa. Kaappaajien tavoite ja alkuperä on tuntematon. Valtaajat esittävät vaatimuksia Suomelle. Koko yhteiskunta joutuu pohtimaan kysymyksiä: Miten meidän tulisi toimia? Minkälaisiin uhrauksiin olemme valmiit?

Sarjan yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Business Finland, Avance Attorneys, Saab, Leijona Catering, amerikkalainen XYZ Films ja Hangon kaupunki. Puolustusvoimat on mukana tuotannossa varmistamassa, että sarjassa sotilaallinen toiminta on realistista ja Puolustusvoimien koulutuksen mukaista.

Sarjan tarkka julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lue myös: Aku Louhimies kommentoi vanhoja syytöskohuja: "Toivon, ettei kenellekään muulle käy samalla tavalla"

Lue myös: Inka Kallén halusi Aku Louhimiehen ohjaajakseen syytekohuista huolimatta: 'Eivät vaikuttaneet suhtautumiseeni'

Kilpailut

Uusimmat