Kaikki artikkelit

Näyttelijä Johanna Ruonala on elänyt SM-tason urheilijan arkea ja opiskellut puheviestintää. Kipinä näyttelemiseen on kuitenkin kytenyt aina pinnan alla. Uudesta Salatut elämät -pestistään hän on enemmän kuin innoissaan.
Aku Louhimies on vieraana Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro -ohjelmassa.
Odotus-elokuvan puvustus tulee yhdestä paikasta - kierrätettynä.
Aku Louhimiehen Vuosaari -elokuva saa katsojansa haukkomaan henkeään.
Näyttelijä ja laulaja Samuli Edelmann kertoo Ilta-Sanomille pettyneensä Louhimiehen tapaan toimia ohjaajana.
Yle uutisoi tiedotteesta, jossa Tuntemattoman sotilaan naisnäyttelijät Paula Vesala ja Marketta Tikkanen liittyvät Louhimiehen julkisten arvostelijoiden joukkoon.
Lenita Airiston mielestä #MeToo-kampanja ei tullut hetkeäkään liian aikaisin.
Ilta-Sanomien mukaan osa Tuntemattoman sotilaan tuottaneen Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017:n edustajista haluavat pitää Aku Louhimiehen poissa palkintolavalta puhuttaneen kohun keskellä.
Haapkylä kertoo, että Louhimies kyseli häneltä muun muassa sitä, mitä hänen poikaystävänsä ovat hänelle tehneet, mitkä asiat tuntuvat hyvältä ja mihin kaikkialle häntä on koskettu.
Jussi-gaalajärjestäjät uskovat Louhimies-kohun vaikuttavan perjantaina järjestettävän juhlan tunnelmaan.
Suomalaisnäyttelijä tyrmää täysin Louhiniemen "tekniikat" ja "metodit" alalla.
Monet tunnetut naisnäyttelijät kertovat Ylelle, miten huippuohjaaja pyrkii herättämään näyttelijöissä tunteita murskaamalla heidän itsetuntonsa. Mies on vastannut syytöksiin Facebookissa.
Viime viikolla ensi-iltaan tullut Tuntematon sotilas oli näyttelijöille kaikin puolin tuntuva kokemus.
Hiljattain elokuvateattereihin ilmestyneen Tuntematon sotilas -elokuvan näyttelijät paljastivat erikoisen yksityiskohdan kuvauksista.
Aku Louhimiehen elokuvassa pääosissa nähdään muun muassa Eero Aho, Jussi Vatanen ja Aki Hirviniemi.
Ohjaaja Aku Louhimiehen uusi 8-pallo-elokuva saa tänään ensi-iltansa. Elokuva on karu ja melko rajukin kertomus naisesta, joka yrittää päästä eroon huumeidenkäyttäjämenneisyydestään.