Kuva: AOP / Shutterstock

Kardashianit kiristävät turvatoimiaan - syynä asuinalueen levottomuus

05.05.2023 09:15 - Elsa Silvan

Kaliforniassa julkisuuden henkilöiden hulppeassa aidatussa yhteisössä on tapahtunut runsaasti murtoja ja tunkeilua alueelle.

Hidden Hilssissä, aidatussa yhteisössä Kaliorniassa asuu useita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten näyttelijöitä, laulajia ja esimerkiksi osa Kardashian-siskoksista. Turvatoimia on kiristetty entisestään, sillä tunkeilijoita pääsee yhä aitojen sisäpuolelle. 

Kylie Jennerin ja Kim Kardashianin koteihin asennetaan uusi kamerajärjestelmä sekä vartijoiden määrää lisätään. Uudet turvatoimet estävät tunkeilijoita, ennen kuin he pääsevät aitojen sisälle. Järjestelmät ovat vähentäneen koko alueen rikollisuutta.

Murrot ovat vähentyneet jopa viikottaisista nollaan. Mahdolliset tunkeilijat pystytään pysäyttämään ennen kuin he ehtivät tarpeeksi lähelle. 

Kyseinen alue on kärsinyt erityisesti stalkkereiden ja pakkomielteisten fanien häiriköinnistä. Viime syksynä pidätettiin eräs mies, joka vaelteli luvatta alueella Kim Kardashianin perässä. Ennen sitä Kardashianin luokse oli useita kertoja päässyt sama tunkeilija, joka oli pakkomielteinen häntä kohtaan ja kutsui häntä vaimokseen. Kim Kardashian haki lähestymiskieltoa miehelle.

Kim Kardashian on ryöstetty aiemmin aseella uhaten Pariisissa. Myös Kendall Jennerin kotipihalle on murtauduttu ja häiriköity useasti, jonka takia hänellä on todella tarkat turvatoimet.

Lue myös: Kim Kardashian haki lähestymiskieltoa pakkomielteiselle fanille - mies lähetti timanttisormuksen ja kutsui vaimokseen

Lue myös: Kendall Jenner on joutunut toistuvasti häirinnän kohteeksi - lisää aseistettujen vartijoiden määrää

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat