Kuva: AOP

Stranger Things -tähti Sadie Sink leikkautti kuuluisat hiuksensa - aiheutti spekulaation hahmon jatkosta sarjassa

11.05.2023 13:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Sadie Sinkin uusi hiustyyli sai fanit spekuloimaan tähden jatkoa Stranger Things -sarjan viimeisellä tuotantokaudella.

Sadie Sink, 21, tunnetaan erityisesti hänen roolistaan Max Mayfieldinä scifi-kauhusarja Stranger Things. Sink on tunnettu myös hänen upeista hiuksistaan. Sinkin punertavilla hiuksilla voidaan jopa sanoa olevansa oma fanikuntansa, eikä siksi kukaan osannut odottaa Sinkin leikkauttavan kuuluisia hiuksiaan.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Suosittua Stranger Things -sarjaa on kuvattu jo neljä tuotantokautta. Viidennen ja samalla viimeisen tuotantokauden kuvaus on tarkoitus aloittaa ensi kuussa, ja tämä saikin sarjan fanit spekuloimaan Sinkin jatkoa sarjassa. Fanit spekuloivat kertooko uusi hiustyyli siitä, ettei Max Mayfieldiä nähdä enää viimeisellä tuotantokaudella, vai liittyvätkö uudet hiukset mahdolliseen sarjan hyppäykseen ajassa eteenpäin.

Sink ei ole itse jakanut uudesta hiustyylistään vielä kuvia sosiaaliseen mediaan, mutta aihetunnisteella #sadiesinknewhair on TikTokissa jo 1,7 miljoonaa näyttökertaa. Videoilla paljastuu Sinkin uusi punertava polkkatukka.

Liittyi polkkatukka sarjaan tai ei, on uusi hiustyyli raikas. Lyhyet ja skarpit polkkahiukset ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäät ja sopivat keveydellään loistavasti tulevaan kesään.

Lue myös: Kaikki haluavat nyt Matildan hiukset - ruotsalainen suunnannäyttäjä takoo tulosta henkilöbrändillään, jota seuraavat miljoonat silmäparit

Lue myös: Kiira Korpi leikkautti siilitukan - katso kuva uudesta lookista

Lue myös: Haaveissa hurmaavat kesähiukset? 4 seikkaa, jotka saavat sinut leikkaamaan ihanan polkkatukan

Lähde: Glamour UK

Kilpailut

Uusimmat