Kuva: MTV

Kesän suosittu keskusteluohjelma alkaa jälleen - tällä kaudella sarja saa myös uuden juontajan

04.06.2023 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Susani Mahadura aloittaa yhtenä ohjelman juontajista.

MTV:n kesäinen keskusteluohjelma Kesäterassi on koonnut ajankohtaiset vieraat haastatteluun jo usean kesän ajan. Tänäkin kesänä sarja palaa uusin jaksoin.

MTV:n tiedotteen mukaan juontajina nähdään aiemmilta kausilta tutut kasvot Antero Mertaranta ja Tuija Pehkonen, jolle kausi on jo seitsemäs. Juontoparikseen Pehkonen saa kuitenkin tänä kesänä myös Susani Mahaduran.

”Kesäterassi on minulle rakas kesätyö ja on suuri kunnia saada olla mukana tekemässä ohjelmaa jo seitsemättä kautta. Olen saanut Susanista hurjasti uutta inspiraatiota ja olen superinnoissani tulevasta kaudesta. Luvassa on jälleen mielenkiintoinen vieraskattaus, joka tarjoaa kesälle yllätyksiä, syvällisiä keskusteluita, kuplivuutta ja oivalluksia", Pehkonen kuvailee tiedotteessa.

Juontajat luotsaavat ohjelman jaksoja vuoropäivin, Mertaranta yksin ja Pehkonen sekä Mahadura yhdessä. Myös uutena aloittava Mahadura on innoissaan pestistään. 

”Olen todella innoissani tästä ihanasta kesäduunista, enkä vähiten siksi, että olen fanittanut Tuijaa vuosikaudet. Tuijassa yhdistyy lämpö, empatia ja jäätävän kova ammattitaito, ja on suuri kunnia päästä työskentelemään hänen kanssaan. On myös mahtavaa päästä tekemään keskusteluohjelmaa, jossa ihmiset kohdataan. Meillä on aivan fantastisia vieraita räppäreistä filosofeihin, joista kaikkien kanssa uskalletaan mennä aika syvälle samalla kun juhlistetaan kesää ja pidetään pilke silmäkulmassa", Mahadura kuvailee.

Vieraskattaus on tänäkin vuonna mietitty huolella ja terassille saapuvat muun muassa Hanna Sumari ja tyttärensä Kirsikka Simberg, Ujuni Ahmed, Sointu BorgAtte KilpinenSami SykköKimmo OhtonenAino Huilaja, Portion Boys, GettomasaArman Alizad, KUUMAA ja Martti Suosalo.

Mertaranta jatkaa yhtenä ohjelman juontajista. (kuva: MTV)

Kesäterassi alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa arki-iltaisin 3. heinäkuuta lähtien.

Lue myös: Antti Holma ja Kari Ketonen näyttelevät fiktiosarjassa ensi kerran yhdessä: "Komedian kuninkaallisia"

Lue myös: Kesäisessä Hangossa rannalta löytyy ihmisen pää - suositut jännitysromaanit muuntuvat rikossarjaksi

Kilpailut

Uusimmat