Kuva: AOP

Ricky Martin ja Jwan Yosef ovat eronneet - liitto kesti kuusi vuotta

07.07.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Ricky Martin ja Jwan Yosef ovat kertoneet suhteensa päättymisestä sosiaalisessa mediassa.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Laulaja Ricky Martin, 51, ja hänen puolisonsa Jwan Yosef, 38, ovat eronneet. Pariskunta oli naimisissa kuuden vuoden ajan.

"Olemme jonkin aikaa pohtineet tehdä muutoksia suhteeseemme. Pitkien keskustelujen jälkeen olemme päättääneet päättää liittomme rakkaudella, kunnioituksella ja arvokkuudella lapsiamme kohtaan. Kunnioitamme sitä, mitä olemme saaneet kokea pariskuntana näiden vuosien aikana. Suurin toiveemme on nyt pitää yllä tervettä perhedynamiikkaa. Haluamme pitää yllä rauhaisaa ja ystävyyteen perustuvaa suhdettamme jatkaaksemme lastemme kasvatusta yhdessä säilyttäen edelleen kunnioituksen ja rakkauden toisiamme kohtaan", pariskunnan sosiaaliseen mediaan jakamassa lausunnossa todetaan.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta: Lucia, 4, ja Renn, 3. Martinilla on lisäksi 14-vuotiaat kaksoset Matteo ja Valentino.

Martin ja Yosef ryhtyivät seurustelemaan vuonna 2015 ja seuraavana vuonna Martin paljasti julkisuuteen pariskunnan kihlautuneen.

- Polvistuin ja otin esiin pienen metallisen laatikon. Se oli minulla pienessä samettipussissa. Sen sijaan, että olisin kysynyt 'tuletko puolisokseni', sanoin 'minulla on sinulle jotain', Martin muisteli The Ellen DeGeneres Show'ssa vuonna 2016.

Tammikuussa 2018 Martin kertoi pariskunnan menneen naimisiin kaikessa hiljaisuudessa.

Lue myös: Latinotähti Ricky Martin ilmoitti iloisia vauvauutisia - perhe täydentyi tyttövauvalla

Lue myös: Ricky Martin paljastaa: "Tapasin poikaystäväni Instagramissa"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat