Kuva: AOP / AOP

Kim Kardashian ja Tom Brady viettivät aikaa julkkiksia kuhisevissa juhlissa - "Heillä oli kivaa"

14.07.2023 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kaksikko yhdistettiin ensimmäisen kerran toisiinsa toukokuussa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, ja amerikkalainen jalkapalloilija Tom Brady, 45, ovat viihdesivusto Entertainment Tonightin mukaan viettäneet mukavaa aikaa yhdessä liikemies Michael Rubinin, 50, järjestämissä juhlissa, joissa vieraat olivat pukeutuneet teeman mukaisesti valkoisiin asuihin.

- Kim ja Tom viettivät aikaa hengailemalla yhdessä ulkona keskustellen Michael Rubinin valkoisissa juhlissa. Heillä oli kivaa yhdessä, lähde kertoo julkaisulle.

Juhliin osallistui useita Hollywoodin silmäätekeviä. Vieraslistalla olivat muun muassa Beyoncé, Jay-Z, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kendall Jenner sekä Leonardo DiCaprio.

Kardashian erosi puolisostaan Kanye Westista vuonna 2021. Bradyn ja huippumalli Gisele Bündchenin liitto päättyi samana vuonna.

Toukokuussa Kardashianin ja Bradyn lämpimistä väleistä uutisoitiin, mutta tuolloin lähteen mukaan kaksikko oli vain ystäviä.

- He ovat olleet ystäviä ja bisneskumppaneita jo pitkään, mutta he eivät deittaile. Kim haluaa keskittyä lapsiinsa, liiketoimiinsa, lakikouluunsa ja American Horror Story -rooliinsa, lähde kertoi People-julkaisulle.

Lue myös: Kim Kardashian yhdistettiin huippu-urheilijaan - lähde kertoo suhteen tilasta

Lue myös: Kim Kardashian edusti dramaattisessa violetissa prinsessamekossa - asu yksi hänen hohdokkaimmista ikinä

Lue myös: Kim Kardashian säikähti selfietään - mitä ikkunan takana oikein oli?

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat