Kuva: AOP / Shutterstock

Rumer Willis ylistää raskauden jälkeistä kehoaan - "Kehoni on tehnyt uuden ihmisen"

16.08.2023 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rumer Willis sai ensimmäisen lapsensa huhtikuussa.

Näyttelijä Rumer Willis, 34, ylistää sosiaalisessa mediassa raskauden jälkeistä kehoaan.

"Kehoni on tehnyt uuden ihmisen. Se tuntuu ja näyttää nyt hieman erilaiselta, mutta olen todella hämmästynyt joka päivä, kun katson tytärtäni ja näen hänen hymyilevän. Tai kun katson hänen täydellisiä kasvojaan ja pieniä varpaitaan. Tai sitä, kuinka hänen silmänsä kirkastuvat, kun hän herää aamulla ja tunnistaa kasvoni. Hän on elämäni rakkaus.

Vartaloni, johon olen käyttänyt monta vuotta yrittäessäni muovata sitä sellaiseksi, mitä pidin toivottavana, tai mikä sai minut tuntemaan oloni hyväksi vaatteissa, on hieman pehmeämpi, pyöreämpi, heiluvainen ja erilainen. Se on okei, se on enemmän kuin ok. Se on hämmästyttävä, sillä sen sisällä kasvoi ihminen", Willis kirjoittaa.

Tekstinsä yhteyteen Willis on lisännyt kuvan alastomasta itsestään.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Willis sai huhtikuussa lapsen puolisonsa Derek Richard Thomasin kanssa. Tytär on saanut nimekseen Lou. Willis toteaa julkaisussaan kehonsa vielä muuttuvan.

"Tiedän kehoni olevan vielä mukautumassa, mutta mihin muotoon se sitten päätyykin, olen kiitollinen kaikesta siitä, mitä se on tehnyt ja mitä se tekee. Olen kiitollinen jokaisesta vaiheesta. Rintani saattavat olla suuremmat ja ne saattavat ajautua alemmas, mutta mikä lahja ja etuoikeus onkaan, että ne voivat ruokkia ja antaa ravintoa Loulleni. Ne ovat myös loistava tyyny nukkuessamme. Lantioni ja vatsani ovat pehmeämmät ja pyöreämmät, pitämässä tyttäreni turvassa, lämpimässä sekä rakkaudessa", Willis sanailee kehostaan.

Willis kertoi kesäkuussa lapsen syntyneen kotisynnytyksellä. Hän jakoi toukokuussa kuvia synnytyksestään Instagram-tilillä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Bruce Willis ja Demi Moore saivat lapsenlapsen - Rumer-tyttäreltä hellyyttävä julkaisu

Lue myös: Bruce Willis yhteiskuvassa lapsenlapsensa kanssa - "Näky, jota aion vaalia loppuelämäni"

Lue myös: Bruce Willis ja Demi Moore saavat lapsenlapsen - Rumer-tytär on raskaana

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat