Kuva: MTV

Rakastettu kotimainen komediasarja jatkuu uusin jaksoin marraskuussa

05.11.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sarjaa tähdittävät muun muassa Elena Leeve, Eero Ritala ja Anna-Maija Tuokko.

Suosittu Onnela-sarja saa pian jatkoa 5. kauden voimin. Uusi kausi alkaa MTV:n tiedotteen mukaan MTV Katsomossa 23. marraskuuta.

Sarja sijoittuu aurinkoiseen Poutaniemeen, jossa elämä tuntuu olevan idyllisestä ulkokuorestaan huolimatta melkoisen myrkyisää. Onnelaa tähdittävät tuttuun tapaan Elena Leeve (Saara Hyvärinen), Eero Ritala (Antti Hyvärinen), Anna-Maija Tuokko (Mette Aalto), Max Forsman (Markus Aalto), Pirjo Heikkilä (Titta Kemppainen) ja Santtu Karvonen (Jorma Kemppainen). 

Uutta kautta MTV kuvailee seuraavasti: Viidennellä kaudella Saara ja Antti viettävät lapsensa 5-vuotissyntymäpäiviä. Elämä tarjoilee heille aurinkoisia puoliaan, mutta onnea varjostaa Saaran urapaineet näyttelijänä ja Antin huoli heidän omakotitonttinsa arvosta. Myös Metten ja Markuksen kotona kuohuu: Mette on tympääntynyt olemaan kotiäitinä ja haluaa kokeilla siipiään kauneushoitolayrittäjänä. Tämä järkyttää parisuhteen tasapainoa jopa siinä määrin, että apuun tarvitaan pariterapeutti. Mutta ovatko asiat sen jälkeen paremmin – vai itse asiassa vielä enemmän solmussa.

Onnela julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla. Jaksoja on yhteensä 10. 

Onnela jatkuu pian. (kuva: MTV)

Lue myös: Janna puhkeaa kyyneliin Vain elämää -ohjelmassa - kertoo parisuhteensa vaikeasta tilasta

Lue myös: Matthew Perryn kuolinsyy vaatii tarkempia tutkimuksia

Lue myös: I-P: Legendaarinen Häjyt-elokuva on saamassa jatkoa

Kilpailut

Uusimmat