Kuva: AOP

"Painoi seinää vasten ja masturboi": Vin Dieseliä syytetään seksuaalisesta väkivallasta

22.12.2023 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Syytteen on nostanut miehen entinen assistentti.

Muun muassa Hurjapäät-elokuvista tuttua Vin Dieseliä, 56, vastaan on nostettu syyte seksuaalisesta väkivallasta. Syytteen on nostanut hänen entinen avustajansa, Asta Jonasson

Jonassonin mukaan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2010, jolloin kuvattiin Hurjapäät 5 -elokuvaa. Jonassonin mukaan Diesel lähestyi häntä hotellihuoneessa, työnsi hänet seinää vasten ja aloitti masturboinnin. Syytteen mukaan Diesel myös yritti suudella häntä ja riisua hänen alusvaatteitaan. Jonasson pääsi lopulta pakenemaan vessaan. Jonassonin mukaan vain tunteja tapahtuneen jälkeen hän sai potkut, joista hänelle kertoi Dieselin sisko. 

"Hänelle oli selvää, että hänet erotettiin, koska hänelle ei ollut enää mitään käyttöä. Vin DIesel oli vain käyttänyt häntä seksuaalisten halujensa täyttämiseen," syytteessä todetaan.

Dieselin asianajaja Bryan Feedman on kertonut päämiehensä kiistävän syytteet kokonaisuudessaan. Feedmanin mukaan tämä on ensimmäinen kerta 13 vuoden aikana, kun hänen päämiehensä kuulee asiasta, joka koskee henkilöä, jonka työsuhde kesti yhdeksän päivän ajan. 

Lue myös: Vin Diesel on onnellinen siitä, että Paul Walkerin tytär nähdään Fast X -elokuvassa - "Paul hymyilisi"

Lue myös: Vin Dieselin yhteiskuva Paul Walkerin kanssa koskettaa - "Sattuu vieläkin"

Lähteet: BBC, The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat