Tuhkimo-tähden minivyötärö synnytti photoshop-kohun – saatu aikaan pelkällä korsetilla?

20.02.2015 15:45 - Eeva Rajala

Maaliskuussa ensi-iltansa saavan Cinderella-elokuvan tekijät ovat vastanneet elokuvan julisteesta aiheutuneeseen kohuun.

Tuhkimoa elokuvassa näyttelee 25-vuotias Lily James, joka tunnetaan parhaiten Downton Abbey -sarjasta. Cinderella-elokuvan julisteessa ja promokuvissa Jamesin vyötärö on niin kapea, että monet uskovat, että kuvia on muokattu.

Elokuvan ohjaaja Kenneth Branagh vakuuttaa, ettei kuvissa ole käytetty minkäänlaista photoshopia, ja että vyötärö - niin kapea kuin onkin - on Lily Jamesin aito vyötärö.

- Kuvauksissa tanssiaiskohtausta kuvattaessa jokainen kävi hänen luonaan ja taivasteli. Minä kysyin Lilyltä, syökö hän varmasti. Vaatteet olivat kauniisti muotoiltu ja ne saivat aikaan hyvin äärimmäisiä muotoja, Branagh kommentoi Daily Mail -lehdelle.

Lily James Italiassa pari päivää sitten.

Saman aitouden puolesta puhuu Cinderella-kaunotar, jonka mukaan pukuun kuulunutta korsettia ei edes tarvinnut kovinkaan kiristää hänen yllään.

Monet elokuvafanit ovat kuitenkin eri mieltä asiasta, kun Cinderella-kuvia vertaa Jamesista muuten otettuihin kuviin. Vyötärö toki on kapea, muttei niin kapea. Erään bloggaajan mielestä Jamesin on pitänyt käydä poistattamassa monia kylkiluita sekä sisäelimiä tai sitten on käytetty Photoshopia, jotta kyseiseen tulokseen on päästy. Osa ihmettelee, miksi vyötäröä on pitänyt edes muokata kapeammaksi.

Cinderella-elokuva saa ensi-iltansa 13. maaliskuuta.

Lue myös: Britney Spears taas kuvakohun keskellä - lähtikö photoshopin käyttö käsistä?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat