Jonne Aaron ei jätä iltarukoustaan lukematta: ''Olen kiitollinen jokaisesta päivästä''

31.03.2015 14:45 - Reetta Haverinen

Yhden Suomen tunnetuimman glam rock –tähden herkät sanoitukset kumpuavat suoraan miehen sydämestä. Rakkaus työhön välittyy väistämättä myös kuulijoille asti.

Muun muassa Ota mut -hitistään tunnettu Jonne Aaron on osannut koskettaa suomalaisia tunteikkailla kappaleillaan jo useiden vuosien ajan. Melodioiden ja sanoitusten luominen on miehelle mieluista ja tieto siitä, että laulut tuovat iloa myös kuuntelijoiden elämään lämmittää Aaronin mieltä.

- Kappaleiden luomisesta syntyy iloa jo niitä tehdessä. Kun vielä laulaa niitä lauluja ihmisille, jotka saavat biiseistä nautintoa, virtaa ja ennen kaikkea lohtua. Mikä on sen hienompaa? Aaron kertoo Voicen haastattelussa.

Mies tuntuu olevan varsin tyytyväinen tämän hetkiseen elämäänsä. Lokakuussa 2014 julkaistu Risteyksessä-albumi on myynyt kultaa ja miehen uusi vaatemallisto tulee myyntiin muutaman viikon kuluttua. Mies on päässyt toteuttamaan itseään todenteolla.

- Olen saanut elää kyllä hienon elämän ja olen siitä kiitollinen. Äiti opetti pienenä, että iltarukous pitää aina lukea. Se on yksi parhaimmista asioista, joita olen äidiltäni oppinut. Humalassa en sitä tosin tee. Siitä tulisi jo huono omatunto, Aaron toteaa.

Risteyksessä levylle on taatusti luvassa jatkoa, sillä Aaronin palo tekemiseen ei näytä hiipumisen merkkejä.

- Mä aina välillä muistutan itseäni, että edelleen mä metsästän sitä maailman kauneinta melodiaa ja biisiä. Aina lähdetään puhtaalta pöydältä työstämään uutta levyä, Aaron summaa.

Kilpailut

Uusimmat