Jännittävätkö ihmisten reaktiot ja kommentointi Mari Valosaarta?

01.06.2015 13:15 - Tiina Svensk

Syksyllä Fitness elämäntavaksi –kirjan julkaiseva Mari Valosaari myönsi Voicelle jännittävänsä uutta aluevaltaustaan kirjojen parissa.

Fitness-maailman ammattilainen on tuttu kasvo muun muassa kisalavoilta ja Fitnesspäiväkirjat-TV-ohjelmasta. Vaikka Valosaari on tottunut julkisuuteen, uudet asiat jännittävät silti:

- Kyllä minua jännittää, että miten ihmiset ottavat sen vastaan, kun enhän minä ole mikään kirjailija. Mutta hyvällä fiiliksellä kuitenkin menen, Valosaari kertoo tulevasta kirjastaan, joka sisältää laajasti informaatiota fitness-maailmasta, treenaamisesta ja ruokavaliosta.

Kommentteja itsestään Valosaari ei aio lukea netin keskustelupalstoilta lainkaan. Hän ei ole lukenut niitä aiemminkaan, ei kisatessaan eikä fitnesspäiväkirjat -ohjelman aikana:

- Olen vain kuullut, että minusta ja varsinkin sairaudestani on puhuttu todella rumasti netin keskustelupalstoilla. En halua mennä lukemaan kommentteja ollenkaan, kun on jo valmiiksi paha mieli siitä, että olin sairaana tässä keväällä. Ylipäätään haukkuminen saisi kyllä loppua kokonaan, Valosaari toteaa.

Kaikki kohtaavat kritiikkiä

Perheenäiti on kuitenkin tottunut siihen, että ihmiset kritisoivat ja kommentoivat hänen tekemisiään. Valosaari tiedostaa myös, että hänen läheisensä tulevat saamaan kritiikkiä ja haukkumista osakseen – vaikka he eivät olisikaan julkisuudessa:

- Jos kuuntelee lasten kielenkäyttöä, niin huomaa että nehän osaa olla todella ilkeitä toisilleen! Tiedän, että tyttäreni tulee kohtaamaan haukkumista, ja käyttämään samanlaista kieltä myös itse, koska sekin pitää testata. Toivon kuitenkin sydämeni pohjasta, että saan opetettua lapselleni, ettei haukkuminen kuulu ihmisen käytökseen, eikä sillä saavuta mitään hyvää.

Negatiivisesta kommentoinnista, tulipa se sitten lasten tai kritisoijien suusta, Valosaari puhuu vakavasti:

- Ilkeät sanat ja haukkuminen kertovat aina enemmän siitä haukkujasta kuin haukkumisen kohteesta.

Lue myös: Miksi kiusaaminen ei kannata - nettivideo muistuttaa

Kilpailut

Uusimmat