Uusien alkujen aikaa - katso lista kesällä eronneista tähtipareista

10.08.2015 23:15 - Eeva Rajala

Jennifer Anistonin ja Justin Theroux'n viime viikkoinen avioliiton solmiminen on kuin auringonsäde keskellä pitkää ja sateista eron kesää.

Kuluneen kevään ja kesän aikana otsikoissa on ollut jälleen kerran pariskuntia, jotka eroavat monien avioliittovuosien jälkeen. Avioliiton solmineet pariskunnat ovat jääneet ero-otsikoiden jalkoihin. Tuorein eniten puhuttaneista solmituista avioliitoista on Jennifer Anistonin ja Justin Theroux'n välinen. Heidän vihittiin viime keskiviikkona.

Women's Health -lehti listasi pariskuntia, joiden suhde tai avioliitto on päättynyt mullistavan kevään tai kesän aikana:

Ben Affleck ja Jennifer Garner

Pariskunta ilmoitti heinäkuun alussa eroavansa vajaan kymmenen avioliittovuoden jälkeen. People-lehden lähteen mukaan eron syynä oli muun muassa Affleckin liian vähäinen halu sitoutua avioliittoon sekä miehen juomis- ja peliongelmat.

Gwen Stefani ja Gavin Rossdale

Kaksikko ilmoitti erostaan elokuun alussa. Pariskunta ehti olla naimisissa 13 vuotta. US Weekly -lehden lähteen mukaan suhteessa oli jo säröjä ennen heidän Zuma-poikansa syntymää

Charlize Theron ja Sean Penn

Kesäkuussa uutisoitiin, että Carlize Theron ja Sean Penn ovat eronneet. Kaksikon seurustelu alkoi vuonna 2013, mutta suhdetta pidettiin vahvana. Vielä tämän vuoden alussa Theron hehkutti Pennin olevan hänen elämänsä mies.

Kourtney Kardashian ja Scott Disick

Pariskunta erosi heinäkuussa yhdeksän yhteisen vuoden jälkeen, kun kuvat Disickin Monte Carlon lomasta vuotivat julkisuuteen. Kuvissa Disick on läheisissä tekemisissä toisen naisen kanssa. Kourtney Kardashianilla ja Disickillä on kolme yhteistä lasta.

Kermit ja Miss Piggy

Monia harmittaa näistä eroista eniten Kermitin ja Miss Piggyn ero, josta uutisoitiin elokuun alussa. Pariskunta ilmoitti 40 vuoden yhteiselon jälkeen Facebookissa, että ovat eroamassa. Kaksikko kertoi eroavansa pariskuntana, mutta jatkavansa työskentelyä yhdessä.


Lue myös: Nyt on sormuksella kokoa! Jennifer Anistonin vihkisormus on omaisuuksien - katso

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat