Kuva: Mikko Räsänen

Antti Tuisku muistelee elokuvarooliaan: "Ohjaaja joutui huomauttamaan minulle"

23.12.2015 12:15 - Reija Saarinen

Antti Tuiskulla oli pieni rooli vuonna 2007 ilmestyneessä Joulutarina-elokuvassa.

Laulaja Antti Tuisku on show-mies, joka nauttii esillä olosta. Siitä syystä miehen keikat ovat aina eräänlainen spektaakkeli, jossa nähtävää riittää. Laulajan uran lisäksi mies on esitellyt taitojaan myös Joulutarina-elokuvassa, jossa hän näytteli paketoivaa Mikko-tonttua.

Ensimmäisenä kuvauspäivänä sattui kuitenkin jotain, mikä on jäänyt elämään aina näihin päiviin saakka.

- Minulla ei ollut repliikkejä siinä kohtauksessa. Siinä nähtiin siis joulupukki (Hannu-Pekka Björkman) ja Mikon Aada-vaimo (Laura Birn). Minun oli tarkoitus vain paketoida lahjoja siinä taustalla. Omassa päässäni sitten mietin, että nyt rooli päälle ja aloitin sen paketoinnin. Jostain syystä kohtaus otettiin useaan otteeseen uudelleen ja ihmettelin, että mikä ihme tässä on vikana, kun minusta H-P ja Laura vetivät todella hyvin. Jossain vaiheessa ohjaaja tuli sitten kuiskaamaan korvaani: Mikko vaan paketoi, Tuisku nauraa Voicen Iltapäivän Lauri Kottosen ja Niina Backmanin haastattelussa.

Ihan heti ei Tuisku kyseistä vihjettä ymmärtänyt, mutta kun totuus iski tajuntaan, nousi puna poskille.

- Tajusin sitten, että olin ilmeisesti aika suurieleisesti tehnyt sitä hommaa. Olin vissiin halunnut, että kaikki varmasti näkee miten olen sisäistänyt tämän Mikko-tontun roolin.

Kyseisestä lausahduksesta tuli lentävä ja edelleen Antin yrittäessä liikaa, lause tule ystävien suusta.


Kilpailut

Uusimmat