Kuva: Splash

Huippumalli Cara Delevingnen malli-isosisko on vähintäänkin yhtä kaunis ilmestys - katso

20.12.2015 16:15 - Rea Tallgren

Cara Delevingne on yksi maailman halutuimmista malleista. Naisen isosiskon Poppyn ura ei kenties ole ollut yhtä vaikuttava, mutta ulkonäkönsä puolesta on mahdoton sanoa, kumpi siskoista on kauniimpi. 

Cara Delevingne, 23, aloitti mallintyöt vuonna 2009, heti koulut lopetettuaan. Naisen nousukiito on ollut hurjaa, ja hänet on nähty niin vaate- kuin nettikauppabrändienkin kasvona, kuin huippumerkkien catwalkeillakin. Delevinginen tummat kulmat ja ilmeikkäät kasvot ovat suomalaisille tuttuja niin muotilehtien kansista kuin esimerkiksi Zalandon mainoksestakin, jossa Cara yritti huonolla menestyksellä lausua suomalaisia paikannimiä. 

Moni ei kuitenkaan tiedä, että Caralla on myös mallina uraa luova isosisko, Poppy Delevingne. Poppy on 29-vuotias, siskoaan huomattavasti vaaleampi, siro kaunotar, joka on hänkin toiminut erilaisten vaatemerkkien kasvona. Toisin kuin pikkusiskonsa, josta tuli muutamassa vuodessa koko maailman tuntema malli, on Poppyn ura kuitenkin ollut tavanomaisempi, joskin toki silti kunnioitettava. 
Katso kuvia Poppystä alta. Ymmärrätkö sinä, miksi hänkin on menestynyt mallina?

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)


Kilpailut

Uusimmat