Kuva: Voice

Jesse Kaikuranta: "Puhun tunteistani kyllästymiseen saakka"

15.02.2016 22:45 - Senni Loikala

Laulaja rakastaa laittautua kotona musiikkia kuunnellen. Hän myöntää olevansa pinnallinen, mutta puhuu tunteistaan joskus jopa kyllästymiseen asti.

Jesse Kaikurannan, 33, kappaleissa liikutaan usein syvissä vesissä. Hänen rakkauslaulunsa Järjetön rakkaus, Vielä yksi laulu ja Vie mut kotiin ovat herkistäneet monia suomalaisia. Kaikuranta kertoo, että hänelle on luonnollista laulaa ihmissuhteista.

- Osaan puhua tunteistani liiankin paljon, joskus jopa kyllästymiseen asti! Tunne-elämäni on aina ollut vahvalla pohjalla, enkä ole ikinä ollut epävarma tunteistani enkä niiden näyttämisestä. Sen takia minun on helppoa laulaa tällaisista aiheista, Kaikuranta kertoo.

Uusia, yllättäviä puolia

Ystäviensä kanssa Kaikuranta ei silti herkistele, vaan hän osaa myös ottaa rennosti. Häntä ei haittaa, että artistikuva herkkänä tulkitsijana poikkeaa jonkin verran vapaa-ajan Jessestä.

- Yleensä olen ennemminkin se, joka heittää törkeää läppää. Pidän siitä, että minulla on tietty artistikuva ja siitä voi paljastua uusia puolia. Työ- ja yksityiselämän välillä saa kuitenkin pysyä tietty verho, hän jatkaa.

Jesse Kaikuranta on aina osannut puhua tunteistaan, minkä vuoksi hänen on helppoa laulaa ihmissuhteista. (kuva: voice.fi)

Vaikka Kaikuranta näyttää tunteensa avoimesti, ei häntä kuitenkaan kiinnosta, mitä muut ajattelevat hänestä.

- En ole koskaan lukenut kirjoituksia itsestäni netistä enkä muualta. Ei siksi, että pelkäisin niiden sattuvan, vaan ne eivät vain kiinnosta. Joku voisi ehkä ajatella, että olen omahyväinen; toki sitä puolta löytyy minusta aika paljon välillä.

Panostusta ulkonäköön

Kaikuranta kertoo, että omasta ulkonäöstä huolehtiminen on hänelle tärkeää. Laittautumisella hän ei kuitenkaan hae hyväksyntää muilta, vaan hän panostaa itseensä oman hyvinvointinsa takia.

- On ulkonäkö minulle tärkeä. En ole ikinä tykännyt liikkua laittamattomana. Mietin aina, mitä laitan päälleni ja tahdon, että hiukset ovat hyvin – ja se on ollut niin jo ennen, kun minusta tuli artisti.

- Pidän laittautumisvaiheesta, kun saan kuunnella kotona hyvää musiikkia ja laittautua rauhassa. Olen hyvin pinnallinen monessakin asiassa. Kaikki ihmisethän ovat loppujen lopuksi pinnallisia ja itsekkäitä. En silti tuomitse muita, vaikka he eivät välittäisi ulkonäöstään.

Katso alta Kaikurannan Vie mut kotiin -kappaleen musiikkivideo.


Aiemmin Kaikuranta paljasti voice.fi-sivustolle hauskan tarinan nenäkorustaan. Pääset artikkeliin tästä.

Kilpailut

Uusimmat