Kuva: Mikko Räsänen

Antti Tuisku: "Kaikelle kritiikille on herkempi silloin, jos on murheita"

16.04.2016 17:15 - Emma Ylistalo

Antti Tuisku ei halua mennä nukkumaan iltaisin ajatellen, kuinka suuri tähti hän on.

Antti Tuisku on yksi Suomen suosituimmista artisteista. Palautetta tulee paljon ja osa siitä on varmasti myös negatiivista. Kuinka artisti suhtautuu siihen?

- Kyllä 12 ja puoli vuotta on sillä tavalla tehnyt tehtävänsä, että sellainen hyvänlainen kuori on tullut ja nahka on vähän paksuuntunut. Ei sillä tavalla enää kauheasti mieti noita ja kyllä tuolla keskustelufoorumeilla esimerkiksi saa puhua aika lailla kaikennäköistä, enkä kauheasti välitä, Antti Tuisku kertoi Novan Aamussa Minna Kuukalle ja Aki Linnanahteelle.

Antti Tuiskun mielestä kritiikkiin suhtautumiseen tosin vaikuttaa myös se, millainen juuri sen hetkinen henkinen tila on ja kuinka elämässä muuten menee.

- Silloin jos tuntuu, että on vähän murheita tai huolia tai sellainen yleinen väsymystila päällä, niin silloin myöskin on tosi paljon alttiimpi ja herkempi kaikelle sille kritiikille, mitä mahdollisesti ympärillä puhutaan. Siinä kohtaa on ehkä myös tavallista isompi työ yrittää psyykata itseään, artisti myönsi.

Miehen mielestä on myös tärkeää erottaa itsensä artistiminästä.

- Vaikka se saattaakin kuulostaa aika mielenvikaiselta, niin minulle on ollut aina tärkeää se, että osaan erottaa itseni siitä artisti Antti Tuiskusta, mistä ihmiset tuolla puhuu. Ja olen sitä mieltä että en halua elää arkeani ja mennä illalla nukkumaan pohtien ja miettien sitä, kuinka suuri starba olen.

Lue myös: Hartwall Arenan valtaava Antti Tuisku: "Olen itse itseni suurin fani"

Kilpailut

Uusimmat