Luulitko junamatkojen olevan tylsiä? Animaatiotaiteilija muuttaa käsityksesi - katso

10.02.2014 20:15 - Senni Loikala

Luovuus ei katso aikaa eikä paikkaa. Tämän tietää animaattori October Jones, jonka junassa ottamat hulvattomat kuvat hauskuuttavat ihmisiä netissä.

Animaattori ja kuvittaja October Jones, oikealta nimeltään Joe Butcher, on keksinyt rattoisan tavan kuluttaa aikaansa junassa. Siinä missä suurin osa ihmisistä lukee kirjaa, näpyttelee kannettavaa tietokonettaan tai nukkuu junan pehmeillä penkeillä, Butcher saa inspiraation luovaan ajatteluun kanssamatkustajistaan.

Taiteilija piirtää post-it-lapuille kaikkien tuntemia animaatiohahmoja ja ottaa piirustuksistaan kuvia niin, että hänen piirtämiensä suosikkihahmojen päät näyttävät olevan lähellä istuvien matkustajien päitä. Tummiin pukeutunut mies on saanut Butcherin käsittelyssä partasuisen, synkän Nalle Puhin pään, ja toisen matkustajan mies on piirtänyt ilkeäksi kissaksi Tom & Jerry -animaatiosta.

Pääset katsomaan hauskat kuvat täältä.

Uutisoimme aiemmin 11-vuotiaasta taitelijalahjakkuudesta, jonka maalausten erottaminen taiteilijalegendan teoksista on vaikeaa. Pääset vertailemaan heidän töitään täällä.

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat