Kuva: AOP

Nicki Minaj raivostui YouTubelle - uusi video leimattiin lapsille sopimattomaksi

27.09.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Rap-tähti tulistui, kun hänen musiikkivideolleen annettiin ikärajoitus YouTubessa.

Rap-tähti Nicki Minaj, 39, on suuttunut videopalvelu YouTubelle. YouTube asetti Minajin uudelle Likkle Miss Remix -musiikkivideolle ikärajoituksen, eli videon katsoakseen käyttäjän tuli olla vähintään 18-vuotias ja kirjautunut sisään.

”Kuvitelkaapa tämä. He rajoittivat minun videotani, mutta heillä on miljoona kertaa pahempia asioita saatanan huijausalustallaan”, Minaj kirjoitti päivityksessä, jonka myöhemmin päätyi poistamaan.

Kuvana Minaj jakoi ruutukaappauksen YouTuben ilmoituksesta, jossa kerrottiin videon olevan soveltumaton alle 18-vuotiaille.

”Tämän he tekevät estääkseen sinua voittamasta, vaikka he samalla mainostavat muita ihmisiä ja julkaisevat feikkitilastotietoja”, Minaj kirjoitti.

Nainen ei tarkentanut, millaisia tekaistuja tilastotietoja hän tarkoittaa. Minaj myös väitti, että YouTube suosii tiettyjä levy-yhtiöitä. Minaj kirjoitti uskovansa, että ikärajoitus on langetettu vain, jotta video ei kerää paljon katselukertoja ensimmäisen vuorokauden aikana.

Musiikkivideo julkaistiin sunnuntaina, ja maanantaina ikärajoitus purettiin. YouTube kommentoi asiaa Complex-sivustolle ja sanoi, että ikärajoitus poistettiin, kun YouTube oli määrittänyt, ettei video riko alustan sisältösääntöjä.

Likkle Miss Remix on remix-versio dancehall-artisti Skengin kappaleesta. Musiikkivideolla Minaj ja naistanssijat twerkkaavat ja poseeraavat seksuaalisesti vihjailevissa asennoissa. Videon pääsee katsomaan alta.

Lue myös: Nicki Minaj puolustaa Britney Spearsiä haukkumalla tämän ex-aviomiestä: 'Tiedätkö millainen pelle olet?'

Lue myös: Nicki Minajin isän kuoliaaksi ajanut mies tuomittiin vuodeksi vankeuteen - sai myös 5000 dollarin sakot

Lähteet: Variety, Billboard

Kilpailut

Uusimmat