Kuva: AOP

Nicki Minaj puolustaa Britney Spearsiä haukkumalla tämän ex-aviomiestä: 'Tiedätkö millainen pelle olet?'

18.08.2022 17:15 - Riia Frost

Nicki Minaj tuomitsi täysin sen, että Federline oli hyödyntänyt mediaa entistä vaimoaan Britney Spearsiä vastaan.

Viime aikoina ex-avioparin laulaja Britney Spearsin, 40, ja Kevin Federlinen, 44, välit ovat kiristyneet huomattavasti. Draama ex-pariskunnan välillä alkoi, kun Federline oli kertonut julkisesti, että heidän yhteiset lapsensa Sean Preston, 16, ja Jayden James, 15, ovat päättäneet itse olla tapaamatta äitiään. Kyseisen teon jälkeen Spears ja hänen nykyinen aviomiehensä näyttelijä Sam Asghari, 28, ärähtivät suorasanaisesti Federlinelle Instagram-tileillään sanoen, ettei ex-aviomiehen väitteillä ole perusteita.

Myöhemmin Spears otti kantaa ex-aviomiehensä väitteisiin Instagram-julkaisussaan, jossa hän avautuu siitä, miten hänen lapsensa ovat olleet vihamielisiä pop-tähteä kohtaan. Kyseisen julkaisun jälkeen Federline turhautui niin, että hän päätti julkaista omalla Instagram-tilillään videot, joissa Spears riitelee lastensa kanssa aggressiivisesti. Videojulkaisujen kuvateksteissä Federline kirjoittaa ”ole kiltti ja lopeta”. Spears ei ole toistaiseksi kommentoinut kyseisiä videoita.

Yksi maailman tunnetuimmista räppäreistä Nicki Minaj, 39, otti kantaa entisen avioparin kiistaan tiistaina 17. elokuuta Instagram-live-lähetyksessään. Minaj puolusti ystäväänsä Spearsiä haukkumalla Federlinea ja tämän "ala-arvoista tekoa".

- Ymmärrätkö, millainen pelle sinun täytyy olla, aikuinen v*tun mies, kun yrität murtaa sellaisen ihmisen, jonka näet onnellisena, avioituvana, eteenpäin jatkavana, vapaana, ja joka tuntee olonsa hyväksi omassa kehossaan? Minaj aloitti.

- Vain pelkurit käyttävät mediaa julkkista vastaan, jota he kerran rakastivat, ja joiden kanssa he lisääntyivät, ja joka huolehti heistä, Minaj lisäsi.

Lisäksi Minaj sanoi toivovansa, että karma lunastaa Federlinen, ja uskovansa, ettei kukaan tule säälimään häntä. Spearsin pitkään tuntenut Minaj käytti myös argumenttinaan sitä, miten hänen ystävänsä on aina rakastanut lapsiaan enemmän kuin itse elämää. Lopuksi Minaj tuomitsi jyrkästi Federlinen videojulkaisut Spearsin ja lasten riidoista.

- Kuinka kehtaat? Kuinka kehtaat rohkaista tämän naisen lapsia osaksi pötypuheitasi? Kun he joku päivä muistelevat tätä, he tulevat pohtimaan, että ”miksi me teimme tämän”. He ovat lapsia, eivät he tiedä, miten haitallista tämä on, Minaj totesi.

- Jätä Britney v*ttu rauhaan! Minaj lisäsi lopuksi.

Minaj ei ole ainoa, kuka on puolustanut Spearsiä. Perjantaina 12. elokuuta laulaja Jennifer Lopez osoitti tukensa Spearsiä kohtaan Instagram-tarinoissaan, joihin hän oli kirjoittanut ”pysy vahvana”. Kyseisessä tarinajulkaisussa oli myös kuva Spearsin postauksesta, jossa hän avautui lastensa vihasta ja ylisti vapauttaan.

Spears ei ole toistaiseksi kommentoinut ystäviensä kannanottoja hänen ja Federlinen väliseen kiistaan liittyen. Federline on julkaisujensa myötä muuttanut Instagram-tilinsä yksityiseksi, eikä hänen videojulkaisujaan ole enää nähtävissä muualla kuin YouTubessa.

Nicki Minaj kutsui Kevin Federlinea pelleksi ja viittasi tämän olevan myös pelkuri. (kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spearsin ex-aviomies julkaisi videot, joissa laulaja huutaa lapsilleen - "Valehtelun täytyy loppua"

Lue myös: Britney Spears myöntää lastensa vältelleen häntä: "On eri asia olla ilkeä kuin vihamielinen"

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat