Kuva: AOP

Nicki Minajin isän kuoliaaksi ajanut mies tuomittiin vuodeksi vankeuteen - sai myös 5000 dollarin sakot

04.08.2022 18:45 - Riia Frost

Nicki Minajin isän yli ajanut mies tunnusti syyllisyytensä onnettomuuteen ja todisteiden peukalointiin.

Räppäri Nicki Minajin, 39, isä Robert Maraj kuoli 64-vuotiaana, kun hän joutui auto-onnettomuuteen viime vuonna. Maraj oli kävelemässä tien yli noin kello 18 aikaan, kun hänen päältään ajoi Charles Polevich, 72, joka pakeni paikalta ja piilotti autonsa. Maraj kuoli myöhemmin sairaalassa saamiinsa vammoihin. Minaj kertoi tuolloin nettisivuillaan tuntemuksiaan isänsä kuolemasta.

”Voin sanoa, että tämä on elämäni tuhoisin menetys”, Minaj totesi.

Polevichin asianajaja Marc Gann puolusti asiakkaansa tekoa sillä, että tällä olisi ollut tuolloin lääketieteellisiä ongelmia, eikä siksi ollut täysin tietoinen tapahtuneesta. Lisäksi Gann sanoi, että onnettomuuteen vaikuttivat myös asiat, jotka eivät olleet Polevichin hallittavissa. Näitä olivat Gannin mukaan esimerkiksi tietyöt, toimimattomat katuvalot sekä Polevichin fyysinen kunto.

Polevich itse kertoi oikeudessa olleensa sydänsairas siitä asti, kun hän tajusi tragedian laajuuden. Polevich tunnusti syyllisyytensä kuolemantuottamukseen ja todisteiden peukalointiin sekä totesi, ettei hänen käytökselleen ollut mitään tekosyytä.

Keskiviikkona 3. elokuuta Polevich todettiin syylliseksi ja hänet tuomittiin vuodeksi vankilaan.  Lisäksi Polevich määrättiin maksamaan 5000 dollarin, eli noin 4,9 tuhannen euron, sakot ja hänen ajokorttinsa hyllytetään puoleksi vuodeksi.

Syyttäjät olivat yrittäneet saada Polevichille seitsemän vuoden vankeusrangaistusta perustellen tätä syytetyn toiminnan vakavuuden vuoksi. Nassaun piirituomari Howard Sturim sanoi toukokuussa, ettö koska Polevich tunnusti syyllisyytensä, hän saisi enintään yhden vuoden vankeusrangaistuksen.

Minaj ei ole itse toistaiseksi kommentoinut Polevichin tuomiota, mutta leskeksi jäänyt Carol Maraj totesi oikeudessa, että olisi isku vasten perheenjäsenten kasvoja, jos valamiehistö päättäisi säästää Polevichin pidempiaikaiselta tuomiolta.

Nicki Minaj ei ole toistaiseksi kommentoinut Charles Polevichin tuomiota lainkaan. (kuva: AOP)

Lue myös: "He tarvitsevat minunlaisiani räppäreitä" - Nicki Minajin dokumentista ensimmäinen traileri julki

Lue myös: Nicki Minaj lipsautti Instagramissa - "Sanoinko väärin? En ole raskaana, olen lihava"

Lähteet: CBS News, TMZ

Kilpailut

Uusimmat