Kuva: Splash

One Direction -laulaja suuntaa soolouralle - hajoaako bändi lopullisesti?

22.07.2016 09:15 - Tiina Svensk

Yhtyeen jäätyä maaliskuussa tauolle jäsenet ovat keskittyneet sooloprojekteihinsa.

One Directionin jäätyä aiemmin tänä vuonna tauolle ovat bändin jäsenet keskittyneet omiin projekteihinsa; uutisoimme aiemmin tänä kesänä yhden jäsenen, Niall Horanin, suunnittelevan soolouralle siirtymistä. Nyt myös aiemmin soolouraa suunnitellut jäsen on siirtänyt sanansa teoiksi.

Liam Payne, 22, jakoi musiikkiuutisensa omalla Twitter-tilillään eilen, kun hän paljasti kirjoittaneensa sopimuksen Capitolin kanssa. Payne tuntui olevan erityisen innoissaan uusista tuulista ja levy-yhtiöstä, joka on monen legendaarisen artistin takana.

Fanit sen sijaan ottivat uutiset vastaan ristiriitaisissa tunnelmissa: monille Paynen sooloura tuntui olevan merkki One Directionin hajoamisesta. Bändi ei ole kommentoinut spekulointia millään tapaa, vaan pitäytynyt tauollaan.

Payne sen sijaan vastasi faniensa huoleen pian kertomiensa uutisten jälkeen:

"One Direction on aina minulle kuin koti ja perhe, mutta olen todella innoissani siitä, mitä tämä uusi luku elämässäni tuo tullessaan", Payne vakuutti Twitter-tilillään. Payne ei kertonut vielä tarkempia tietoja siitä, milloin ensimmäinen julkaisu tulee ulos.

Voit lukea Paynen twiitit alta. Jos twiitit eivät näy, löydät ne hänen Twitter-tililtään täältä.

Kilpailut

Uusimmat