Kuva: Fotolia

Humoristinen, lojaali vai hauska - katso, millaisen ystävän tarvitset horoskooppimerkkisi mukaan

02.09.2016 12:15 - Reija Saarinen

Jokainen meistä tarvitsee rinnalleen ystävää, mutta millaista? Siihen voi kertoa vastauksen horoskooppi.

Horoskooppi voi kertoa meille paljon. Se saattaa paljastaa asioita luonteestamme ja siitä, kenen kanssa saamme parasta seksiä.

Sen lisäksi se voi kertoa meille sen, millaista ystävää me etsimme. Katso alta oma luonnehdintasi ja kerro, pitääkö väite paikkaansa.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Oinas tarvitsee ystävän, joka pysyy rinnalla tilanteessa kuin tilanteessa. Oinas tarvitsee aina haasteita niin fyysisiä kuin henkisiäkin, joten ystävän pitää olla valmis hyppäämään seikkailuihin. Etsi siis rinnallesi ihmistä, jolla on intohimoa ja energiaa.

Härkä (20. huhtikuuta - 20 toukokuuta)

Härkä tarvitsee rinnalleen ystävän, joka ymmärtää hänen huolehtivaista luonnettaan. Useimmiten härkä etsiikin ihmisitä, joka peilaa jollain tavalla hänen omaa luonnettaan. Härkä nauttii löhöilystä, joten hän tarvitsee rinnalleen tyypin, jonka kanssa viettää aikaa kotisohvalla.

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Kaksonen on luonteeltaan hyvin nokkela ja käyttääkin ominaisuutta hyväkseen saadakseen haluamansa. Ystävän tuleekin olla sellainen, joka hyväksyy hänen tekonsa. Kaksonen on sekoitus hulluttelua ja vakavuutta, joten ystävän tulee pysyä perässä tilanteessa kuin tilanteessa. Kaksonen myös rakastaa keskustelua, joten hän tarvitsee rinnalleen ihmisen, joka on valmis istumaan alas ja puhumaan vaikka tuntitolkulla.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Rapu on uskomattoman herkkä yksilö, joten hän tarvitsee rinnalleen ihmisen, joka ymmärtää tämän puolen. Ravulla on myös vilkas mielikuvitus, joten sitä tarvitaan myös ystävältä. Myös tyyppi, jonka kanssa voi ottaa rennosti Netflixiä katsellen on ravun mieleen.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Leijona on aina valmis viettämään aikaa ystäviensä kanssa, joten niin on oltava ystävänkin. Onpa kyse sitten rauhallisesta koti-illasta tai hulvattomista bileistä, haluaa leijona jakaa ne ystävänsä kanssa. Leijona myös rakastaa elokuvia, joten hän tarvitsee rinnalleen kumppanin, joka jakaa hänen innostuksensa ja on valmis aina keskustelemaan hänen lempileffoistaan.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Neitsyt on vakaa luonne, joka tietää, että elämässä ne pienet asiat ovat usein niitä tärkeimpiä. Hän tarvitsee rinnalleen ystävän, joka osaa sekoittaa huvia ja vakavuutta. Hän myös kaipaa ihmistä, joka voi jakaa hänen kanssaan innostuksen kirjoja kohtaan.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaaka nauttii siitä, että hän voi ympäröidä itsensä ystävillä. Siksi hän tarvitsee jonkun, joka voi olla hänen seurassaan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Hän etsii rinnalleen ihmistä, joka on kuin hänen kaksosensa. Sellaisen tyypin kanssa hän jakaa mielellään ihan kaiken.

Skorpioni (23. lokakuuta - 22. marraskuuta)

Skorpioni tarvitsee rinnalleen ystävän, joka uskaltaa kokeilla uusia asioita. Hän myös etsii ihmistä, jonka uskoo pysyvän rinnallaan ikuisesti. Skoprioni on ihminen, joka on intohimolla mukana kaikessa, siksi myös ystävän tulee olla samaa maata.

Jousimies (23. marraskuuta - 19. joulukuuta)

Jousimies etsii rinnalleen ystävää, joka jakaa hänen optimisminsa ja innostuksensa. Hän tarvitsee rinnalleen tyypin, jonka kanssa voi heittää huoletta vitsiä, olivatpa ne miten huonoja tahansa. Jousimies myös rakastaa matkustelua, joten hän haluaa ystävän, jonka kanssa tehdä myös matkoja.

Kauris (20. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Kauris rakastaa ystäviään yhtä paljon kuin perhettään, joten hän tarvitsee jonkun jonka kanssa viettää aikaa myös perheen parissa. Kauris on myös suuri musiikin ystävä, joten hän tarvitsee rinnalleen tyypin, jonka kanssa käydä konserteissa.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Vesimies on aina mietteissään, joten luonnollisesti hän kaipaa rinnalleen toista ajattelijaa. Vesimies saattaa olla hyvinkin sosiaalinen, mutta rakastaa myös hiljaisia hetkiä. Siksi hän tarvitsee ystävän, joka ymmärtää hänen vaihtuvat tunteensa. Hän haluaa rinnalleen tyypin, joka kuuntelee ja auttaa ystäviään hädän hetkellä.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Kalat on aina valmis tutkimaan uusia paikkoja, siksi hän tarvitsee rinnalleen ihmisen, joka on hänen "rikostoverinsa". Hän haluaa, että hänen ystävänsä on kiltti ja ystävällinen, aivan kuten hänkin. Hän rakastaa myös musiikkia, kirjoa ja elokuvia, joten hän haluaa rinnalleen ihmisen, joka jakaa samat innostuksen kohteet hänen kanssaan.

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Lue myös: Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat