Kuva: Fotolia

Opettaja kosi työkaveriaan kesken oppitunnin - katso netissä leviävä video

02.03.2017 20:15 - Senni Loikala

Kahden opettajan rakkaustarinasta on tullut nettihitti.

Jos kaksi opettajaa alkaa tapailemaan toisiaan, saattavat oppilaat saada vihiä asiasta ennen kuin seurustelu on ”virallista.” Näin oli asian laita myös amerikkalaisen ala-asteen opettajan Jason Seifertin, 39, kohdalla, sillä hän rakastui samassa koulussa työskentelevään matematiikan opettajaan Allyson Barkeriin ja oppilaat vaistosivat heidän lämpimät tunteensa toisiaan kohtaan.

Nyt netissä leviää video, jossa Seifert tekee lopun oppilaiden keskuudessa leviäville huhuille hänen ja Barkerin suhteesta. Videolla nähdään, kuinka Seifert kertoo viidennen luokan oppilailleen tapailevansa Barkeria. Myös Barker on läsnä tilanteessa.

Seifert yllättää kuitenkin oppilaat täysin sanomalla näin:

- Kyse on vieläkin suuremmasta asiasta kuin tapailusta, sillä minä olen täydellisen rakastunut häneen. Mietin, tahtoisiko Barker jatkossa sukunimensä Seifertiksi.

Pian opettaja on polvillaan kosimassa Barkeria oppilaiden hurratessa kovaan ääneen. Barker vastasi myöntävästi Seifertin kosintaan.

Video julkaistiin YouTubessa helmikuussa, mistä lähtien sitä on katsottu jo reilu 61 000 kertaa.

Katso netissä leviävä video alta. Kosinta alkaa aikakohdassa 1:59.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Oletko pitkässä parisuhteessa elävä nainen? Katso, tunnistatko itsesi tällä viikolla villinä netissä levinneestä artikkelista. Pääset juttuun tästä.

Lue myös: Miehet viivyttelevät kosimista ymmärrettävistä syistä - katso yleisimmät

Lue myös: Suosituimmat kosintapäivät selvitettiin

Kilpailut

Uusimmat