Kuva: Fotolia

Kadehditko ystävätärtä, joka hurmaa kenet tahansa? Kolmen kohdan tekniikalla sinäkin onnistut

29.03.2017 10:57 - Anna Hopi

Kehonkielesi voi antaa miehelle viestin, että sinua on helppo lähestyä.

Kun sinkkunaiset lähtevät baariin joukolla, jokaisen ideaalitilanne on löytää kiinnostavaa seuraa poikamiehistä. Joissain seurueissa kuitenkin käy niin, että yksi nainen tuntuu hurmaavan vastaantulijat, ja ystävättäret vieressä jäävät nuolemaan näppejään. Miksi miesten huomio on tuossa yhdessä naisessa, ja mitä muut tekevät eri tavoin, koska heihin ei kohdistu samaa huomiota?

Your Tango -sivuston mukaan miesten huomion voi saada kolmella yksinkertaisella keinolla. Katseet keräävä ystävätär ei välttämättä ole muita kauniimpi tai säteilevämpi, hän vain osaa käyttää kehonkieltään apuna urosten saalistuksessa. Katso alta vinkit, joilla sinäkin voit boostata viettelykykyjäsi.

1. Katso toista silmiin

Silmiin katsominen on intiimiä, ja sulattaa miehen kuin miehen. Jos haluat minkä tahansa känniääliön tai pelimiehen, silloin silmäpelillä ei ole niin paljoa merkitystä. Näiden tusinaurosten katse harhailee. Mikäli metsästät laatuyksilöä, tehtäköön tiettäväksi, että kunnollinen mies odottaa usein naisen katseessa olevaa kutsua. Hän katsoo naista, koska yrittää sen avulla päättää, kannattaako tälle tulla juttelemaan. Romanttisimmatkin rakkaustarinat ovat lähteneet katseesta. Katso siis kiinnostavan oloista miestä silmiin, ja yritä niellä ujous. Jos olet ehostanut itsesi kaunottareksi, ja näytit kotoa lähtiessäsi kauniilta, et ole voinut muuttua baarin hämyssä meritursaaksi. Eli ei ole syytä kainostella.

(kuva: Fotolia)

2. Hae tukea ystävättäriltä

Jos juttelet baarissa koko ajan ystävättäriesi kanssa, miehet eivät uskalla tulla keskeyttämään jutteluanne. Kehonkielenne viestii usein lisäksi siitä, että väliin ei kannatakaan tulla, koska siitä seuraa murhaavia katseita. Jos haluat, että miehet tulevat juttelemaan juuri sinulle, pidä kehonkielesi avoimena, suuntaudu huoneeseen päin ja katsele ympärllesi. Silloin miehet voivat tavoittaa katseesi ja välillenne voi muodostua jonkinlainen esiyhteys jo ennen miehen ottamia askeleita, kun hän kävelee luoksesi. Voit myös hakeutua baaritiskille yksin, ja liikkua baarissa hieman yksin, jolloin joku voi keskeyttää kulkusi ja jutella.

(kuva: Fotolia)

3. Tee asioita, joista nautit

Jos näytät nauttivan olostasi, miehet kokevat sinut viehättäväksi. Rentoutunut, tyytyväinen nainen saa miehen kiinnostumaan. Jos siis olet baarissa, jossa on paljon ihmisiä, ja nautit tanssimisesta, tee sitä paljon, koska iloisuutesi hehkuu sinusta ulospäin. Jos taas nautit muiden tarkkailemisesta, ole tässä omalla mukavuusalueellasi, niin sinua voidaan lähestyä. Tärkeintä on se, ettet liimaannu koko illaksi ystävättäriesi seuraan. Jos nautit keskustelusta, lähde välillä yksin tiskille hakemaan juotavaa ja ala jutella vaikka baarimikon kanssa.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Suomalaistutkimus: Sinkkunaiset nauttivat seksistä enemmän

Kilpailut

Uusimmat