Kuva: Shutterstock

Onko pussailu pettämistä? Miehet ja naiset näkevät asian eri tavalla

20.11.2018 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

91 prosenttia kaikista ihmisistä ajattelevat, että seksi vieraan ihmisen kanssa on selvästi pettämistä.

Pettäminen tarkoittaa usein eri asiaa eri ihmisille. Joillekin pettäminen voi tarkoittaa ainoastaan sitä, että kumppani menee sänkyyn toisen kanssa. Jotkut taas ajattelevat, että jo vieraille ihmisille tekstailu tai flirttailu täyttää pettämisen merkit.

Independent-lehden mukaan ainoastaan puolet miehistä pitävät pussailua pettämisenä. Toinen puolikas taas ajattelee, että harmiton pusu tai suudelma ei kaada suhdetta. Naisista taas 79 prosenttia ajattelevat, että jo pelkästään pussailu ylittää suhteen rajat.

Sama määrä miehiä ajattelee, että virtuaaliseksi vieraiden ihmisten kanssa on hyväksyttävää, koska siinä ei ole fyysistä kanssakäymistä. Naisista taas yli 70 prosenttia on sitä mieltä, että siinä astutaan pahasti rajan yli.

Parisuhdevalmentaja James Preece kommentoi jyrkästi tutkimusta. Hänen mielestään jokaisen pitäisi ymmärtää, missä pettämisen raja menee.

- Tietenkin, jos pussailet vieraita ihmisiä, kumppanillesi tulee siitä paha mieli. Se on pettämistä ja jos sitä ei tajua, niin ei ole parisuhteen arvoinen, Preece kertoo Independentille.

BBC Radion tekemään tutkimukseen osallistui yli 2000 aikuista Iso-Britanniassa. Tutkimus paljasti myös, että 91 prosenttia kaikista ihmisistä ajattelevat, että normaali seksi vieraan kanssa on jo selvästi pettämistä. 

Lue myös: Kumppaniaan voi pettää muillakin tavoin kuin pelkästään seksillä – ethän sorru?

Lue myös: Kestääkö avioliitto? Pienistä asioista sen tiedät

Lue myös: Miehet kertovat: Romanttiset teot, joilla voit yllättää meidät

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat