Ero ei ole maailmanloppu - käännä menetys uudeksi aluksi

10.08.2015 07:15 - Reija Saarinen

Eron hetkellä tulee muistaa se, että elämä jatkuu edelleen. Sen vuoksi pienet vastoinkäymiset kannattaa kääntää edukseen.

Ero on aina ikävä asia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ero ei ole koskaan maailmanloppu, vaan elämä jatkuu edelleen. Sen vuoksi itselleen kannattaa antaa aikaa toipua, mutta samalla kannattaa muistaa elää. Alla hyviä neuvoja siihen, miten eron hetkellä kannattaa pyrkiä eteenpäin.

1. Liiku

Liikunta vapauttaa hyvänolonhormoneja, jotka kohottavat mielialaa. Kokeile siis jotain uutta ja jännittävää, tai mene tuttuun tapaan kuntosalille. Se kun antaa sinulle uutta energiaa ja jaksat paremmin kohti uusia haasteita.

2. Nauti ystävien seurasta

Kun eron aika tulee, on sinulla entistä enemmän aikaa ystävillesi. Nauti siis heidän seurastaan ja anna heidän piristää sinua.

3. Opettele jotain uutta

Parisuhteen päättyminen on oiva hetki jonkin uuden taidon opetteluun. Kokkaa, virkkaa tai kudo ja huomaat, että sinulla ei ole enää aikaa murehtia menneitä ja muistella eksääsi.

4. Ota uusi suunta elämään

Ero on hyvä hetki miettiä uudelleen omaa elämäänsä. Se antaa sinulle vapauden ja voitkin hyvillä mielin toteuttaa erilaisia unelmiasi.

5. Sure jos surettaa

Anna itsellesi lupa tuntea surua tai vihaa. Muista, että nämä tunteet kuuluu käydä läpi. Älä siis pelkää niitä, vaan ota ne rohkeasti vastaan.

6. Nauti

Vaikka ero saattaakin ahdistaa, etenkin alussa, mene ulos ja nauti. Älä jämähdä sisätiloihin suremaan, vaan juhli. Elämä jatkuu eron jälkeenkin, joten anna sille mahdollisuus.


Lue myös: Onko ero edessä? Merkit, jotka kertovat suhteen huonosta tilasta


Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat