Kuva: Senja Rapila

Robinin aktiviteettimahdollisuudet julkisilla paikoilla ovat vähäiset - liian innokkaat fanit esteenä

16.07.2016 14:15 - Senja Rapila

Innokkaat fanit aiheuttavat sen, ettei nuori laulaja viihdy sisäaktiviteettipuistoissa.

Turkulainen poppari Robin, 17, viihtyy hyvin kotona, vaikka täysi-ikäisyys kolkutteleekin jo ovella. Aiemmin hän on kertonut Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa, että kotoa muuttamisella ei ole minkäänlainen kiire.

Nuorella popparilla on myös kaksi pikkusisarusta, joiden kanssa hän viettää paljon aikaa. Robin kertoo, että hän on opettanut 15-vuotiasta siskoaan viimeaikoina ajamaan mopoautolla, mutta nuoremman siskon kanssa tulee vielä viihdyttyä trampoliinilla.

Innokkaat fanit estävät huvittelun

Vaikka suomalaisten suosikkiartistista välillä tuntuukin siltä, että oma pihatrampoliini olisi kiva vaihtaa pikkusiskon kanssa suurempaan, ei Robin koe mahdollisuudeksi lähteä aktiviteettipuistoihin, kuten Hop Lopiin, kokeilemaan huoneiden kokoisia trampoliineja.

- Niin olen miettinyt että pitäisi hänet viedä sinne, mutta en sitten itse viihdy siellä. Siinä on juuri se huono puoli, hän toteaa.

Esteenä kaikelle ovat innokkaat fanit, jotka pahaa tarkoittamatta estävät laulajan huvittelun julkisilla paikoilla.

- Olen monta kertaa miettinyt, että vitsi kun olisi kiva viedä hänet jonnekin sirkuskouluun tai jonnekin, mutta en sitten siellä saa itse sitä fiilistä. 

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Antti Tuisku hankki uuden päheän tatuoinnin - katso kuva lopputuloksesta

Kilpailut

Uusimmat