Kuva: AOP

Glee-tähti avautuu rankasta menneisyydestään: Teki abortin ja kärsi anoreksiasta

24.08.2016 13:45 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä Naya Rivera kertoo elämänsä kipupisteistä avoimesti tulevassa elämäkerrassaan.

Parhaiten musikaalisarja Gleestä tunnettu näyttelijä Naya Rivera, 29, avautuu elämänsä kipupisteistä tulevassa elämäkertakirjassaan Sorry Not Sorry. Contactmusic-sivuston mukaan Rivera kertoo elämäkerrassa muun muassa tehneensä abortin ja kärsineensä anoreksiasta.

Vuoden 2010 lopulla Rivera huomasi olevansa raskaana juuri erottuaan näyttelijä Ryan Dorseysta. Riveralla oli yhtenä päivänä vapaata Glee-kuvauksista, ja tällöin hän päätti mennä päättämään raskauden kertomatta asiasta Dorseylle. Sittemmin pari palasi yhteen, ja heillä on nyt 11-kuukautinen poika Josey.

Vältteli syömistä kaikin keinoin

Elämäkerrassaan Rivera avautuu myös taistelustaan anoreksiaa vastaan. Ongelmat syömisen kanssa alkoivat hänellä teini-iässä, kun hänen vanhempansa erosivat. Hänellä oli myös samaan aikaan ongelmia näyttelijänurallaan. Rivera alkoi vältellä ruokaa kaikin keinoin. Nainen kertoo tajunneensa ongelman laajuuden vasta, kun hän alkoi kirjoittaa asiasta elämäkertaansa.

- Olin niin nuori ja se vaikutti olevan normi. Kaikki kävivät läpi samanlaisia ongelmia. En voinut tietää, onko minulla muita vaikeampaa, Rivera kertoo.

Lue myös: Demi Lovato syömishäiriöstään: "Se alkoi jo taaperona"

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat