Kuva: AOP

Huippumalli Cara Delevingnen uusi aluevaltaus: Kirjoitti kirjan!

14.03.2017 15:45 - Erica Alaluusua

Kirja on neljän nuoren kasvutarina ja sen on määrä ilmestyä ensi lokakuussa.

Huippumalli Cara Delevingnellä, 24, menee tällä hetkellä lujaa. Catwalkeilta uransa aloittanut neito nähtiin vastikään Suicide Squat -elokuvassa, ja hänet on aikaisemmin voinut nähdä jo esimerkiksi Paper Towns -elokuvassa. Delevingnen tyyli on myös yksi seuratuimmista, nainen nimittäin taitaa pukeutumisen. Ja osaapa tähti tämän lisäksi myös laulaa!

Jotta meriitit eivät loppuisi kesken, on Delevingne ottanut harppauksen uuteen aluevaltaukseen. Hän on nimittäin saanut oman kirjansa valmiiksi.

Kyseessä ei ole elämänkerta tai muu omaan uraan perustuva opus, vaan nuortenkirja, joka on kuusitoistavuotiaiden ystävysten kasvutarina. Kirjan nimi on Mirror, Mirror ja sen on määrä ilmestyä lokakuussa. 

Delevingne julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hehkuttaa kirjan ilmestymistä. Kuvan voit katsoa alta. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä. Kuvateksti on suomennettu vapaasti alle.

"Jälleen yksi 'nipistä minua' -hetki! Ensimmäinen kirjani Mirror Mirror ilmestyy lokakuussa, olen innoissani! Kirja kertoo 16-vuotiaista ystävyksistä Redistä, Leosta, Naimasta sekä Rosesta, jotka yrittävät selvittää keitä he ovat. He navigoivat koulun ja parisuhteiden miinakentällä, kunnes eräänä päivänä kaikki muuttuu. 

Rakastan näitä hahmoja erittäin paljon sekä sitä mitä he ja heidän tarinansa edustaa. Tämän kirjan kasaaminen on ollut elämää mullistavaa ja jotain, mikä on erittäin lähellä sydäntäni! En malta odottaa, että saan jaksaa tämän teille kaikille!"

Lue myös: Huippumalli Cara Delevingne julkaisu kuvan isästään - internet sekosi yllättävästä syystä

Lue myös: Huippumalli Cara Delevingne muutti radikaalisti hiustyyliään - katso

Lue myös: Huippumalli Cara Delevingne otti käärmetatuoinnin - uskotaan viittaavan entiseen kultaan

Kilpailut

Uusimmat