Kuva: Mikko Räsänen

IL: Eevi Teittinen kokee joutuneensa kiusaamisen kohteeksi TTK:ssa: "Tuomarit ei tykkää meistä"

03.04.2017 17:35 - Senja Rapila

Fitness-kaunotar kokee, että häntä ja tanssipari Jani Rasimusta on tylytetty kohtuuttomasti Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

Eevi Teittinen ja hänen Tanssii tähtien kanssa -tähtivalmentajansa Jani Rasimus ovat joutuneet kovan hiillostuksen alle tällä hetkellä käynnissä olevassa tanssikilpailussa. Eilisessä lähetyksessä yleisöäänet pelastivat tuomareilta jälleen täystyrmäyksen saaneen tanssiparin, ja Musta Barbaari ja Katri Mäkinen putosivat kilpailusta.

Teittinen on nyt kertonut Iltalehdelle, että kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun hän kokee tulleensa ehkä liiankin arvostelluksi - ja jopa kiusatuksi - kyseisessä kilpailussa.

- Se on ollut havaittavissa koko kauden. En tiedä syytä sille, tuomarit eivät vain tykkää meistä, ilmeisesti ärsytämme jollain tavalla, Iltalehden tavoittama Teittinen on kommentoinut.

- Kyllä tässä on kiusattu fiilis.

Fitness-kaunotar ei myöskään halua Iltalehden mukaan uskoa, että tiukka, esiintymistä ja ulkonäköä ruotiva palaute juontaisi juurensa siitä, että tuomarit uskoisivat hänen kestävän palautteen paremmin kuin muut kilpailijat fitness-taustansa takia.

- Sehän olisi ihan väärin! Eihän tämä ole minun lajini! Jos tämä olisi minun lajini, se olisi ihan fine, mutta kun ei ole.

Tuomareilla omat suosikit

Teittinen uskoo, että tuomareilla on kilpailussa omat suosikit.

- Kritiikki on hyvästä, mutta tiettyyn rajaan asti. Ei se meidän eilinen esitys kuitenkaan ihan niin huono ollut, että se olisi ansainnut nelosen, hän kommentoi Iltalehdelle.

- Meillä oli Janin kanssa tanssin jälkeen hyvät fiilikset, niin kuin on aina ennenkin ollut. Me olimme tyytyväisiä ja meistä se tuntui hyvältä.

Myös Uniikki puolusti entistä tyttöystäväänsä aiemmin, kommentoiden kilpailun tuomareiden antamaa palautetta kohtuuttomaksi. Voit lukea aiheeseen liittyvän jutun täältä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös: Sinkkuna elävä Eevi Teittinen avautuu blogissaan: "En tarvitse uutta parisuhdetta"

Lue myös: Eevi Teittinen esittelee supertehokkaan treeniliikkeen pepulle!

Kilpailut

Uusimmat