Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen esittelee supertehokkaan treeniliikkeen pepulle!

08.02.2017 17:45 - Senni Loikala

Uutuusohjelmaa tähdittävä Eevi Teittinen julkaisi lyhyen videon kuntosalilta, jossa hän keskittyi alaraajojen treenaamiseen.

Fitness-tähti ja personal trainer Eevi Teittinen, 27, julkaisi tiistaina Instagram-tilillään lyhyen videon, jossa hän esittelee yksinkertaisen treeniliikkeen pepulle.

Liikettä varten tarvitaan penkki sekä kuminauha. Kuminauhan päät kiinnitetään lattiatasolle. Treenaaja asettaa yläselkänsä penkille ja lantionsa kuminauhan alle. Kun tästä asennosta nostetaan lantiota ylöspäin, syntyy kuminauhasta vastusta ja liike tuntuu takamuksessa.

Katso alta vielä Teittisen esimerkki treeniliikkeeseen.  

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Pian suomalaiset pääsevät näkemään Teittisen myös tanssilattioilla, sillä hän on yksi sunnuntaina alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kisaajista. Aiemmin Teittinen on tullut tutuksi televisiosta esimerkiksi Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta.

Teittinen kävi aiemmin Voice.fi-sivuston suuressa henkilöhaastattelussa, josta syntyi yli 26 000 lukukertaa saanut artikkeli. Pääset lukemaan sen tästä.

Lisäksi silikonirinnoistaan julkisuudessa kertonut Teittinen kommentoi aiemmin Voice.fi-sivustolle myös silikonien merkitystä fitness-alalla. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat