Kuva: Senja Rapila

Nikke Ankara murtui Vain elämää -kuvauksissa: "Olisin halunnut lähteä menemään"

09.04.2017 20:15 - Senja Rapila

Artistikollegan tulkinta henkilökohtaisesta kappaleesta sai Nikke Ankaran miltei kyyneliin.

Lahtelainen räppäri Nikke Ankara on mukana tuoreella Vain elämää -kaudella, jolla kuullaan toinen toistaan kauniimpia tulkintoja toisten artistien laulamina. Aiemmilla tuotantokausilla ollaan nähty paljon vahvoja tunteita, eikä tämäkään kausi päästä tiisereiden mukaan helpolla.

Myös ohjelmassa tällä tuotantokaudella nähtävä Nikke Ankara kertoo, että Vain elämää -ohjelma otti ajoittain koville, ja varsinkin oma päivä veresti haavoja. Ankara on kertonut aiemmin avoimesti psykoosikokemuksestaan, joka muutti hänen elämänsä totaalisesti, joten mitä todennäköisimmin hän tulee aiheesta puhumaan myös 21. huhtikuuta alkavassa ohjelmassa.

- Tavallaan se veresti sellaisia uusia haavoja, mitkä on tullut sen (psykoosin) jälkeen. Niitä ahdistusjuttuja ja tällaisia, mitä on tullut. Jotenkin siinä oli todella vaikea olla, kun yksi artisteista esitti vähän diipimmän kappaleen meikältä. Ja oli tehnyt siitä todella diipin version itsellensä, Ankara kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Ohjelmassa Nikke Ankaran päiviä vietetään to 18.5 sekä pe 19.5. (kuva: Senja Rapila)

- Kun katsoin kappaleen insertin, ja sitten kun hän meni pohjustamaan ja vetämään sen kappaleen, oli kyllä todella vaikea olla. Oli todella lähellä että itku olisi tullut. Olin ihan rikki, niin rikki, että olisi halunnut lähteä menemään siitä tilanteesta ja mennä ulos vilvottelemaan, mutta ei voinut. Piti vain kestää se tilanne. Jostain se voima sitten löytyi, että pystyi handlaamaan sen tilanteen.

Vaikka tilanne otti koville, ei kyyneleitä vuodatettu räppärin mukaan yhtä enempää kuvauksien aikana.

- Itketti, mutta itku ei vain tullut. Minua oikeasti harmitti, koska olisin halunnut purkaa sen tunteen. Mutta itku ei vain ole tullut kahteen vuoteen.

Lue myös: Nikke Ankara pohtii suosiota: "Pitää muistaa pitää nöyrä asenne"

Lue myös: Niiles, 24: "Myös pahoja tunteita pitää arvostaa parisuhteessa"

Lue myös: Nikke Ankara kiittää fanejaan: "Ilman teitä olisin vaan himaräppäri"

Lue myös: Nikke Ankaran uusi kappale kertoo rakkaudesta ja epätoivosta: "Luulin, ettei siitä ole enää paluuta"

Kilpailut

Uusimmat