Kuva: Senja Rapila

Nikke Ankara pohtii suosiota: "Pitää muistaa pitää nöyrä asenne"

14.12.2016 19:15 - Reija Saarinen

Nikke Ankara on tänä vuonna ehdolla kahdessa Emma-kategoriassa.

Nikke Ankara, 25, kahmi tänä vuonna kaksi Emma-ehdokkuutta. Hän kisaa voitosta niin Vuoden miessolisti kuin Vuoden Hiphop -kategorioissa. Ehdokkuuksien saaminen on miehelle itselleen suuri kunnia.

- Ehdokkuuksien saaminen tuntuu ihan mahtavalta. Vähän jo viime vuonna odottelin, että sieltä olisi jotain tullut, mutta eipä tullut, pääsin kuitenkin esiintymään gaalaan. Toivotaan ja pidetään peukut pystyssä, että tulisi joku pysti, jotta pääsisin tuulettamaan ja bailaamaan, Ankara nauraa.

- Se hiphop-kategorian voitto olisi aika kova siksi, että on paljon kilpailua. Suomessa on tällä hetkellä todella paljon hyvää hiphopia.

Kuluneen vuoden aikana kolme kappaletta julkaissut Nikke Ankara on siis saanut vahvasti jalan oven väliin, mutta mistä hän uskoo suosionsa johtuvan?

- En oikein tiedä. Ollaan me kyllä sitä yritetty miettiä. Ehkä se on sitten se nokkeluus mikä kappaleissa tulee esille ja se, että olen aika samaistuttava. Kerron kuitenkin biiseissäni esimerkiksi rakkaustarinoita, joihin jengi voi sitten samaistua.

- Sitten tietenkin pitää vaan muistaa pitää nöyrä asenne ja on mukava kaikille niin homma toimii.

Lue myös: Nikke Ankara kiittää fanejaan: "Ilman teitä olisin vaan himaräppäri"

Kilpailut

Uusimmat