Kuva: AOP

Madonnasta tehdään elokuva - popin kuningatar raivostui totaalisesti!

27.04.2017 08:15 - Senni Loikala

Madonna julkaisi tiukkasanaisen kommentin yli yhdeksän miljoonan seuraajan Instagram-tilillään tekeillä olevasta elokuvasta.

Pari päivää sitten popin supertähden Madonnan, 58, fanit ilahtuivat, kun elokuvastudio Universal Pictures ilmoitti ostaneensa oikeudet hänestä kertovaan Blond Ambition -elokuvakäsikirjoitukseen.

Elokuvassa seurataan Madonnan uran alkuvaiheita ja aikaa, jolloin hän julkaisi esikoisalbuminsa vuonna 1983. Tapahtumat sijoittuvat New Yorkiin ja niissä käsitellään Madonnan tasapainottelua kuuluisuuden, rakkauden ja musiikkibisneksen välillä.

Madonna itse on nyt ottanut julkisesti kantaa elokuvahankkeeseen. Hän tyrmää sen jyrkästi keskiviikkona julkaisemassaan Instagram-päivityksessä, joka on saanut lähes 93 000 sydäntä noin vuorokaudessa.

Lue alta Madonnan vapaasti suomennettu kommentti hänestä kertovasta elokuvasta.

Kukaan ei tiedä, mitä minä tiedän ja mitä olen kokenut. Vain minä itse voin kertoa oman tarinani. Kaikki muut, jotka yrittävät sen tehdä, ovat huijareita tai typeryksiä. Tässä on kyse mielihyvän etsimisestä tekemättä töitä sen eteen. Se on sairaus yhteiskunnassamme.

Katso alta Madonnan kantaaottava päivitys.

Jos Instagram-upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Madonna adoptoi helmikuussa Afrikasta neljävuotiaat kaksostytöt. Katso hänen ensimmäinen uusista perheenjäsenistään julkaisema kuva tästä.

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat