Kuva: Lars Johnson / Nelonen

TIS-Eve kuvailee suhdettaan Daniin: 'Voidaan puristella toisten tissejä, peppuja tai vaihtaa pusuja'

24.05.2018 12:45 - Senja Rapila

TIS-Eve on jakanut mietteitään parisuhteestaan Bile-Daniin omassa blogissaan.

Temptation Island Suomi tuli pitkän odotuksen jälkeen päätökseen eilen keskiviikkona. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vihdoin paljastui ketkä pariskunnat jatkoivat matkaansa yhteen tai erikseen. Yksi yhteen jääneistä pariskunnista oli Dani ja Eve.

Eve on nyt kuvaillut kaksikon suhdetta omassa blogissaan. Hän kertoo, ettei heidän suhteensa ole tavanomainen. Vapaus suhteessa on herättänyt monissa ulkopuolisissa ristiriitaisia tunteita.

"Monet meidän ystävistä on aina ihmetellyt, miten molemmat voi olla niin rennosti suhteessa. Voidaan puristella toisten kaverien tissejä tai peppuja, vaihtaa pusuja tai heittää likasta läppää pienellä flirtillä."

Even ja Danin suhteessa vallitsee vapaus tulla ja mennä.

"En oo koskaan oikein ymmärtänyt sellasta kahlitsemis taktiikkaa parisuhteessa. Jos siinä suhteessa ei voi puhua kaikesta avoimesti, eikä olla täysin oma itsensä niin miksi olla siinä parisuhteessa – se vaan ei sillon oo se sopivin kumppani. Meidän suhteessa oon alusta asti arvostanut sitä, että Dani ei yrittänyt kahlita tai lukita häkkiin, ettei kukaan sais edes katsoakaan muhun päin tai toisinpäin."

"Se, että kaksi näinkin rämäpäätä ja villiä sinkkuelämää viettänyttä on voinut löytää toisensa, on jotain sellaista, mikä ei istu monien perinteisten parisuhdekäsitysten malliiin, mutta ei tarvikaan, se ei ookkaan  meitä kun meillä on omat mallit meidänlaiselle ja -näköiselle parisuhteelle."

Suhteessa pystytään myös puhumaan avoimesti muista naisista ja miehistä.

"Aina kun kumpikaan meistä näkee hyvännäköisen miehen tai naisen niin kerrotaan se toiselle, ei se oo toiselta mitenkään pois – päinvastoin, musta on kiva yhessä fiilistellä vaikka sitä, kuinka kaunis ja upee joku nainen on. Ja näin siinä suhteessa ei myöskään tuu tarvetta lähteä salailemaan toiselta mitään eikä puhumattomuuden vuoksi kasva erilleen."

Voit lukea koko kirjoituksen Even omasta blogista.

Lähde: Even blogi

Lue myös: Bile-Dani järkyttyi nähtyään itsensä televisiossa: ”En oikeasti ole tuollainen mulkku”

Lue myös: Daniel, 27: "Ihmiset sanovat, että rakastan liian kovaa"

Lue myös: Bile-Dani avoimena TIS-kokemuksestaan: 'Koin niin paljon tuskaa'

Lue myös: Bile-Dani julkaisi herkän biisin TIS-kokemuksistaan - riipaisevat sanoitukset tyttöystävä-Evestä

Kilpailut

Uusimmat