Kuva: AOP

TikTok-imitaattorit kiristävät Ariana Granden hermoja - sivalsi tekijöitä "halventavista" videoista

25.04.2020 11:15 - Milena Raappana

Ariana Grande on aiemminkin kertonut, ettei pidä hänen imitoinnistaan ja hänen kaksoisolennoistaan.

Poptähti Ariana Grande, 26, ei ole mielissään TikTokin imitointivideoista, joiden kohteena hän ja hänen esittämänsä Cat Valentine -hahmo on.

Uutisoimme aikaisemminen TikTok-tähti Paige Niemannin videosta, joka sai Granden ärähtämään "kaksoisolennolleen". Niemannin kohdalla laulajatähteä etenkin ärsytti hänen artisipersoonansa ja Cat Valentine -hahmon yhdistäminen. 

Nyt 7 Rings -hitin tekijä on tuonut entistäkin enemmän kantaansa esille ponnaripäisistä tytöistä, jotka imitoivat somealustalla häntä. Grande jakoi Instagram Storiesissaan näyttelijä Jordan Firstmanin videon, jolla hän kritisoi meemien tekijöitä kulttuurialan työntekijöiden työn riistämisestä ja se muovaamisesta toiseen muotoon. 

- Mitä jos ottaisimme lyhyen klipin elokuvasta tai tv-ohjelmasta. Jotain sellaista, mihin artisti todella on vuodattanut sielunsa ja on vienyt heiltä vuosia... Mitä jos ottaisimme hetken tuosta ja laittaisimme sen uudeen kontekstiin — käykö se järkeen? Ja laittaisimme siihen, mitä artisti todella rakastaa, täysin mielivaltaisen merkityksen? Vähän niin kuin halventaisimme sen koko arvon, Firstamn sanoi.

Kyseinen video on Firstmanin Instagram-päivityksessä kolmantena. Näet sen painamalla oikeanpuoleista nuolta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Grande oli näyttelijän kanssa samaa mieltä ja Instagram Storiesissaan piikitti "TikTokin ponnarityttöjä". 

"Omg voiko tämä koskea myös imitointeja poninhäntä TikTok-tytöiltä, jotka ajattelevat, että Cat Valentinen ääni ja silmänrajaukset ja collegepaita on sama kuin minun imitointi... koska siltä se todella tuntuu... "halventaa sen koko arvon" huudan", Grande kirjoitti somessa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Välillä myös julkisuuden henkilön kaksoisolento voi ärsyyntyä ulkonäkövertauksista. Hermoja alkoi kiristää esimerkiksi Kim Kardashiania muistuttavalla Sonia Alilla, joka sanoi hänen isoäitinsä näyttäneen Kimiltä ennen kuin Kim itse näytti itseltään. 

Lue myös: Harry Stylesin kaksoisolento sai ristiriitaisen vastaanoton somessa: 'Tuo on pelottavaa'

Lue myös: Julkkikset, jotka sekoitetaan usein toisiinsa - jopa fanit ovat erehtyneet

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat