Kuva: AOP

Julkkikset, jotka sekoitetaan usein toisiinsa - jopa fanit ovat erehtyneet

26.04.2019 12:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Mila Kunis sekoitetaan usein Sarah Hylandiin.

Kerroimme täällä, että italialainen opiskelija sekoitetaan usein Game of Thrones -tähteen samanlaisen ulkonäkönsä vuoksi. Kuitenkin jotkut julkkiksetkin sekoitetaan toisiin tähtiin useasti. 

Amy Adams ja Isla Fisher 

Näyttelijä Isla Fisher, 43, on kertonut, että hänet sekoitetaan jatkuvasti näyttelijäkollega Amy Adamsiin, 44. Fisher kertoi, että itse asiassa Lady Gaga sekoitti hänet toiseen ihmiseen Vanity Fairin Oscar-juhlissa vuonna 2014. 

- Lady Gaga tuli minua kohden ja kiitteli minua todella vuolaasti roolisuorituksesta, jota en ollut tehnyt. Ajattelin vain, että hän on tähti ja rakastan häntä todella paljon, joten päädyin vain kiittämään häntä kohteliaista sanoista, Fisher kertoi. 

Isla Fisher (kuva: AOP)

Amy Adams (kuva: AOP)

Zooey Deschanel ja Katy Perry 

Näyttelijä Deschanel kertoi, että silloin kun Katy Perryllä oli vielä tummat hiukset, hänet sekoitettiin todella usein tähteen. Se ärsytti näyttelijää suunnattomasti, koska hänen mielestään heissä ei ole mitään samaa. 

- Näytämme mielestäni erittäin vähän toisiltamme. Se on hieman ärsyttävääkin, Deschanel kertoo. 

Zooey Deschanel (kuva: AOP)

Katy Perry (kuva: AOP)

Daniel Radcliffe ja Elijah Wood 

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe kertoi eräässä televisiohaastattelussa, että hänet sekoitetaan usein Taru Sormusten Herrasta -tähteen Elijah Woodiin. 

- Minulta on usein tultu tiedustelemaan, olenko Elijah Wood. Olen vastannut kieltävästi, mutten ole kertonut, kuka todella olen, Radcliffe kertoi. 

Daniel Radcliffe (kuva: AOP)

Elijah Wood (kuva: AOP)

Matt Damon ja Mark Wahlberg 

Näyttelijäkollegat Matt Damon ja Markl Wahlberg sekoitetaan julkaisun mukaan toisiinsa usein. Vuonna 2013, Wahlberg julkaisi otoksen Instagramissa, jossa ihmiset olettivat olevan Damon. 

Mark Wahlberg (kuva: AOP)

Matt Damon (kuva: AOP)

Sarah Hyland ja Mila Kunis 

Moderni perhe -kaunotar Sarah Hyland sekä näyttelijä Mila Kunis on sekoitettu toisiinsa niin fanien toimesta, mutta myös lehdistö on sekoittanut tähdet. 

Sarah Hyland (kuva: AOP)

Mila Kunis (kuva: AOP)

Lue myös: 9-vuotias tyttö luo hullunkurisia versioita julkkisten kuvista - katso hulvattomat otokset

Lue myös: Julkkikset paljastivat omituisimmat raskausajan ruokahimonsa - ällöttävää vai herkullista?

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat