Kuva: AOP

Ariana Grande on näreissään kaksoisolennolleen: 'Tämä on todella kummallista'

26.11.2019 20:45 - Milena Raappana

Ariana Grande kummasteli kaksoisolentonsa Paige Niemannin tekemää TikTok-videosta, jossa tämä esittää Arianan lisäksi Cat Valentinea.

Kuten Kylie Jennerillä, 22, poptähti Ariana Grandellakin, 26, on useampia kaksoisolentoja. yksi heistä on Paige Niemann, joka muistuttaa artistia huomattavasti. 

Ariana ei kuitenkaan ole vakuuttunut kaksoisolentonsa viimeisimmästä TikTok -videosta, jonka tähden fanitili päivitti Twitteriin. Videolla Paige esittää sekä Arianaa että poptähden vuodesta 2010 vuoteen 2014 näyttelemää Cat Valentine -hahmoa, joka nähtiin Nickelodeonin Victorius- ja Sam & Cat -sarjoissa. 

Näiden kahden asian yhdistäminen on hämmentänyt Arianaa eikä hän ole kovin mielissään näkemästään videosta. Syksyllä Suomessa vieraillut laulaja kommentoi Twitterissä videoon:

"Mietin vain miksi "Cat" -ääni / vuoropuhelu. Olen varma, että hän oikeasti suloisista suloisin rakas!! Mutta on todella kummallista nähdä ihmisten sekoittavan nämä kaksi maailmaa lmao."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twiitti on kerännyt 23 400 uudelleentwiittausta ja 170 300 tykkäystä. Osa kommentoijista pitää Paigea outona ja pelottavana, kun taas toisten mielestä hän on todella suloinen. 

"Hän on oikeasti todella ihana! Hän on 14-15 (en muista kumpi) ja hänelle aina sanottiin, että hän näyttää sinulta, joten hän opetteli tekemään samanlaisen meikin kuin sinulla. Hän ei ole tehnyt mitään kauneusleikkauksia tai muuta. Surullista, miten paljon vihaa hän saa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tyttö sinun täytyy tietää, että tämä on karmivaa. Niin monet tytöt kopioivat maneereitasi ja muuttavat kasvojaan näyttämään samoilta kuin sinun. He esittävät sinua julkisilla paikoilla ja sosiaalisessa mediassa. Tämä ei ole ok. Olet upea, mutta nämä tytöt tarvitsevat oman persoonallisuutensa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paigella on Instagramissa 143 000 seuraajaa ja TikTokissa 1,7 miljoonaa. Hänen sosiaalisen median sisältönsä koostuu pääsääntöisesti Ariana Granden imitoinnista ja ulkonäön matkimisesta. Twitter-kritisoijien lisäksi Paige saa myös Instagramissa huolestuneita kommentteja. Monen mielestä julkisuuden henkilöiden ihannointi ja heidän ulkonäkönsä kopiointi viimeistä pisaraa myöten on kaksi eri asiaa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Ariana Grande tippui lavalta, pelasti tilanteen täydellisesti - katso video

Lue myös: Kourtney Kardashianin erilainen look sai fanit hämilleen: "Ariana Grande, oletko se sinä?"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat