Kuva: AOP

Harry Stylesin kaksoisolento sai ristiriitaisen vastaanoton somessa: 'Tuo on pelottavaa'

23.01.2020 13:15 - Milena Raappana

Kuten monilla muillakin julkkiksilla, myös Harry Stylesilla on oma kaksoisolentonsa.

Useilla julkisuuden henkilöillä Kim Kardashianista Rihannaan ja Ariana Grandeen on hämmästyttävän samannäköiset kaksoisolentonsa. 

Nyt myös laulaja-lauluntekijä Harry Stylesilta, 25, näyttävä henkilö on bongattu kahvilaketju Starbucksin autokaistalta. 

Video kahvilan työntekijästä postasi ensin TikTok-käyttäjä @fridasakaj, jonka tililtä se levisi Twitteriin. 

"Hetkinen - Harry Styles työskentelee nyt Starbuckissa?", Twitter-käyttäjä @ringsonhishands kirjoitti päivityksen yhteydessä.

Videolla tilauksen tekijät kysyvät kaksoisolennolta, onko hän Harry Styles ja sanovat hänen näyttävän laulajalta. Työntekijä, jonka oikea nimi Popsugar-julkaisun mukaan on Sean, ei vastaa, mutta hymyilee leveästi. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa somekansasta on samaa mieltä, että työntekijä todella näyttää Watermelon Sugar -hitin tekijältä. Kommenttikenttään on ilmestynyt myös useita vertauksia muihin julkisuuden henkilöihin, kuten Dylan O'Brieniin, Charlie Heatoniin ja Evan Petersiin

"Wtf tuo on todella pelottavaa. Hän jollain tapaa näyttää häneltä", kirjoitti eräs käyttäjä.

"Hän näyttää Harryn ja Dylan O'Brienin lapselta", kommentoi toinen.

Joidenkin mielestä työntekijällä ja Stylesilla ei ole samaa näköä, toiset taas näkevät nuoremman entisen One Direction -laulajan videossa. 

"Tuntuu kuin näkisin vuoden 2015 Harry Stylesin."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Julkisuuden henkilöiden kaksoisolentoja nousee mediassa pinnalle tuon tuosta ja usein positiivisessa valossa. Osa on kuitenkin joutunut negatiivisen palautteen kohteeksi yrittäessään tietoisesti matkia ja korostaa piirteitä, jotka luovat mielikuvan tähtijulkimoon. 

Näin kävi esimerkiksi Ariana Granden kaksoisolennolle. Thank U, Next -hitin tekijää imitoiva Paige Niemann sekoitti yhteen laulajan ja aikoinaan Granden esittämän Cat Valentine -hahmon. Grande itse piti tätä yhdistelmää "todella kummallisena".

Lue myös: 22-vuotias kaunotar on Meghan Marklen kaksoisolento - myös prinssi Harry on samaa mieltä

Lue myös: Erotatko julkkikset heidän kaksoisolennoistaan? "Hullua, miten identtisiä he ovat"

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat