Kuva: AOP

Rita Ora oli unohtanut hänen ja Rob Kardashianin suhteen - mies syytti eron jälkeen pettämisestä

08.12.2020 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rob Kardashian ja Rita Ora olivat yhdessä muutaman kuukauden vuonna 2012.

Laulaja Rita Oralla, 30, ja Rob Kardashianilla, 33, oli ollut lyhyt suhde vuonna 2012. Ora kertoi The Sunday Times -julkaisun haastattelussa, että ei muista asiasta kovinkaan paljon.

- Oho, olin kokonaan unohtanut sen. Se ei nimittäin kauaa kestänyt ja olin silloin todella nuori, mutta... Se oli todella hauskaa ja meillä oli yhdessä todella hauskaa. Se on kaikki, mitä muistan koko suhteesta, Ora nauroi.

Oran ja Kardashianin deittailu oli kestänyt Hollywood Life -julkaisun mukaan noin kaksi kuukautta. Kardashian oli eron jälkeen syyttänyt Oraa pettämisestä ja kirjoittanut tuolloin Twitteriin, että Rita oli ollut suhteen aikana melkein 20 muun miehen kanssa.

"Kuinkakohan monen kanssa hän nyt makaa, kun olemme erossa? Kuinka nainen, joka on niin kiireinen oman uransa kanssa, voi ehtiä olemaan niin monen miehen kanssa?" Kardashian oli jatkanut.

Rob Kardashian. (kuva: AOP)

Oran ura sai vauhdikkaan sysäyksen eteenpäin juuri vuonna 2012, kun hänen omat singlensä nousivat Britanniassa listaykkösiksi. Laulajatähti on myös vaikuttanut Britannian X Factor -ohjelman tuomarina

Lue myös: Rita Ora tänään 30 vuotta - muistatko videon, josta laulaja tuli tutuksi?

Lue myös: Rita Ora rikkoi koronaohjeita juhliakseen synttäreitään - pyytää nyt anteeksi

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat