Kuva: AOP

Rita Ora rikkoi koronaohjeita juhliakseen synttäreitään - pyytää nyt anteeksi

01.12.2020 20:45 - Iiro Myllymäki

Poptähti kuvailee käytöstään vastuuttomaksi.

Poptähti Rita Ora on joutunut kritiikin kohteeksi juhlittuaan 30-vuotissyntymäpäiviään koronarajoituksista huolimatta. Metro-julkaisu kirjoittaa, että nainen vietti syntymäpäivään ravintolassa Lontoossa. Daily Mailin mukaan ensin raportoitiin, että juhlijoita olisi ollut peräti 30, mutta myöhemmin naista lähellä olevat lähteet ovat kertoneet juhlijoita olleen seitsemän. Tämä ei siltikään mene yksiin Britanniassa voimassaolevien koronatoimien kanssa, sillä ravintolat saisivat palvella vain noutoruokaperiaatteella. Lisäksi ihmiset, jotka eivät asu samassa kotitaloudessa eivät saa tavata toisiaan sisätiloissa. Yksin asuvat henkilöt voivat toisen yksin asuvan kanssa muodostaa oman, kotitalouteen verrattavissa olevan yksikön.

Rita Ora on nyt pyytänyt juhlimistaan anteeksi Instagramin tarinoissaan. Hän kertoo, että juhliminen oli hetken mielijohteesta toteutettu teko ja että hän oli virheellisesti ajatellut, että koronatilanne olisi jo helpottamassa.

”Olen syvästi pahoillani siitä, että rikoin sääntöjä ja ymmärrän, että tämä asettaa ihmisiä alttiiksi riskeille. Tämä oli vakava arviointivirhe, jolle ei ole oikeutusta. Tajuan, miten vastuuttomia tekoni olivat, ja otan niistä täyden vastuun”, Rita Ora kirjoittaa.

Daily Mail kirjoittaa, että poliisi on tutkinut kyseessä olevan ravintolan toimintaa juhlien mahdollistajana. Rita Oran kerrotaan maksaneen yli 11 000 euron suuruisen sakon vapaaehtoisesti paikalliselle hallinnolle.

Lue myös: Rita Ora tänään 30 vuotta - muistatko videon, josta laulaja tuli tutuksi?

Lue myös: Rita Oran valloittavat lapsuuskuvat hurmasivat someväen täysin: "Sydämeni sulaa!"

Lähteet: Daily Mail, Metro

Kilpailut

Uusimmat