Kuva: Splash

Kanye West pääsi sairaalasta: "Tämä on ollut hänelle helvettiä"

01.12.2016 08:15 - Rea Tallgren

Westin on uutisoitu kärsineen unettomuudesta ja ahdistuneisuudesta, joka johti lopulta hermoromahdukseen.

Kanye West, 39, joutui sairaalahoitoon reilu viikko sitten. Kahden lapsen isän kerrottiin kärsivän muun muassa unettomuudesta ja sekavuudesta. Kim Kardashianin, 37, on kerrottu olleen miehensä rinnalla sairaalassa koettelemuksen ajan. 

Nyt monet mediat uutisoivat Westin päässeen sairaalasta pois. Miehen mukana sairaalasta lähti ainakin aluksi myös psykiatri, joka on Westin käytettävissä, mikäli ahdistus tai muut oireet pahenevat. 

- Tämä on ollut hänelle helvettiä, kerrotaan perheen sisäpiiristä. 

West perui konserttejaan yllättäen ja lopetti myös yhden keikkansa kesken hieman ennen sairaalaan joutumistaan. Useat lähteet ovat sanoneet, että West kärsi hermoromahduksesta, joka johtui ainakin osittain traumaattisesta ryöstöstä, jonka kohteeksi hänen Kim-vaimonsa joutui Pariisissa syksyllä. 

- Kanyen mukaan se oli yksi hänen elämänsä pahimmista päivistä. Hän tunsi olonsa hyvin avuttomaksi ja hän on kuitenkin mies, joka ei moisia tunteita juurikaan koe. Hän ymmärtää, että olisi voinut menettää vaimonsa ja hän ei olisi voinut asialle mitään, perheen lähipiriistä kerrottiin tuolloin. 

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

Lue myös: Kim Kardashian pelkää nyt, että lapset kidnapataan - perhe aseellisessa suojelussa

Lue myös: Kim Kardashian vetäytyy julkisuudesta: "Ei halua palata takaisin vanhaan elämään"

Lue myös: Kim Kardashian poseeraa ensimmäisessä kuvassa ryöstön jälkeen - katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat