Kaikki artikkelit

Johanna Tukiaisen häistä kertonut Tuksu menee naimisiin keräsi jättiyleisön television ääreen
TV Viisi julkaisi esimakua torstaina esitettävästä Tuksu menee naimisiin -ohjelmasta.
Johanna Tukiainen juhlii kohuttuja häitään tänään Saariselällä yhdessä miehensä Arton kanssa.
Facebookiin on ilmestynyt tapahtuma, joka kulkee nimellä Tuksu boikottiin. Ilta seitsemään mennessä tapahtuma oli kerännyt jo yli 25 000 osallistujaa.
Johanna Tukiainen julkisti hiljattain Seiskan sivulta löytyvässä blogissaan glamoutanssirvideon, jossa hän näyttää millä menetelmillä hän valmistautuu tuleviin häihinsä. Video on poikinut hersyvän parodian.
Johanna Tukiainen esitteli Voicen Heräämössä painosta tulleita hääkutsujaan. Johannan suunnittelemiin kortteihin oli lipsahtanut muutamia harmittavia kirjoitusvirheitä.
Johanna Tukiainen ja Arto Länsman menevät naimisiin ensi viikon lauantaina. Tuksu ja Arto kertoivat Voicelle, että ohjelmaa riittää häissä.
Ensi viikolla naimisiin menevät Johanna Tukiainen ja Arto Länsman vierailivat Voicen Heräämössä aamulla. Tuksu luetteli lähetyksessä kolme keskeistä asiaa pitkässä avioliitossa.
Johanna Tukiainen kertoi, ettei hänen siskonsa Julia välttämättä pääse häihin. Täten naisen kaasona toimii BB:stäkin tuttu Henna Kalinainen.
Ystävänpäivän kunniaksi Johanna Tukiaisen tuleva aviomies Arto Länsman yllätti Tuksun suorassa lähetyksessä Voicen Heräämössä.
Johanna Tukiainen napattiin viime heinäkuussa auton ratista epäiltynä rattijuopumuksesta. Myöskään yhteistyö poliisien kanssa ei sujunut hyvin ja nyt illan tapahtumista on annettu tuomio.
Tukiainen on omien sanojensa mukaan parhaillaan tiukalla paastolla. Hän on käynyt myös kavitaatiohoidossa onnistuakseen kunnianhimoisessa tavoitteessaan.
Kohublondi Johanna Tukiainen epäilee, että suomalaiset lääkärit määräsivät hänelle ilkeyttään lihottavia lääkkeitä hoitaessaan hänellä pari vuotta sitten todettua malariaa.
Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin häitä juhlitaan helmikuun lopussa. Tuksu kirjoittaa Seiskan blogissa yrittävänsä valmentaa miestä juhlaa varten lihottamalla tätä tuhdimpaan kuntoon.
Johanna Tukiaisen puhuttu hääohjelma nähdäänkin televisiossa. TV Viisi esittää yksinoikeudella Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin häistä kertovan ohjelman maaliskuun alussa.
Johanna Tukiainen kirjoitti blogissaan, että hänen tulevissa häissään esiintyy laulajia, joiden hän painottaa olevan uskovaisia. Tukiainen toivoo, että esiintyjät esittäisivätkin nimenomaan kristillisiä kappaleita.