Kaikki artikkelit

Esimerkiksi avuliaisuus, kärsivällisyys ja myötätuntoisuus ovat luonteenpiirteitä, joita useat toivovat myös itsellään olevan.
Esimerkiksi avuliaisuus, kärsivällisyys ja myötätuntoisuus ovat luonteenpiirteitä, joita useat toivovat myös itsellään olevan.
Muiden onnistumisista iloitseminen ei aina ole helppoa. Kateellinen ihminen voi kuitenkin hyödyntää tunteen ja asettaa myös omia tavoitteitaan uusiksi.
Onnellinen parisuhde voi aiheuttaa yllättäviä reaktioita muissa ihmisissä.
Naisten elämässä on paljon sellaista mitä miehet ihailevat.
Muututko helposti kateudesta vihreäksi? Et ole yksin. Tuore tutkimus selvitti, mikä tekee meidät kateellisiksi ja milloin.
Nämä neuvot ovat muun muassa sinulle, joka tulet mustasukkaiseksi ja kateelliseksi siitä, kun kumppanisi flirttailee täysin harmittomasti tarjoilijan kanssa tai kun kuulet työkaverisi saamasta ylennyksestä. 
On kyse sitten rintojen koosta tai ystävien onnellisesta parisuhteesta, tuntee jokainen välillä kateutta. Joskus tällaiset kateudenhetket onnistutaan ikuistamaan kuviin - ja ne todella ovat näkemisen arvoisia.
Miksi Anssia ei kukaan kuuntele? Miksi Samuelia nyppii ammattitilastot? Studio täynnä katkeria miehiä!
Tutntuuko, että ystävällä menee aina paremmin rakkauselämässä? Tai kollegalla on aina parempia työtehtäviä? Karista kateus kolmen oivalluksen avulla.
On olemassa ainakin neljä asiaa, jotka saavat naisen tuntemaan kateutta omasta kullastaan.
Kaikki kadehtivat joskus muita, mutta turhaan.