Kuva: Shutterstock

Mitä piirrettä muut kadehtivat sinussa? Horoskooppisi paljastaa

14.05.2021 11:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi avuliaisuus, kärsivällisyys ja myötätuntoisuus ovat luonteenpiirteitä, joita useat toivovat myös itsellään olevan.

Horoskoopit ovat hauska tapa tulkita omaa luonnetta ja elämäntilannetta. Horoskooppisi saattaa paljastaa myös sen, mitä piirrettä muut ihmiset sinussa kadehtivat. Bustle-sivusto selvitti, minkä sinussa olevan, vahvan piirteen läheisesti toivoisivat hallitsevansa myös itse.

Oinas (21.3.-19.4.)

Kyky ottaa ohjat omiin käsiisi. Intohimoista ja seikkailunhaluista oinasta kadehditaan usein siitä, kuinka tarmokkaasti hän ryhtyy jahtaamaan omia unelmiaan. Tavoitteen siintäessä mielessä, otat ohjat vaivatta käsiisi lähestulkoon millaisessa tilanteessa tahansa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kärsivällisyytesi on piirre, jota useat lähipiirissäsi olevat ihmiset kadehtivat. Vaikka härkä saattaa olla välillä varsinainen jääräpää, hänen pinnansa on vaikea saada katkeamaan.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Halu oppia jatkuvasti lisää uusia asioita. Tämä takaa sen, että merkin edustajat ovat fiksuja sekä aina ajan tasalla maailman, sekä oman lähipiirinsä tapahtumista.

Rapu (21.6.-22.7.)

Loputon myötätunto. Herkällä ravulla on tiivis lähipiiri, jonka hän on koonnut ympärilleen lempeän luonteensa ansiosta. Läheiset ystävyyssuhteet ovatkin asia, jotka ulkopuoliset saattavat ravun elämässä kadehtia.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kyky inspiroida ja viihdyttää muita. Leijonan valovoimaisuus ja karsima takaavat sen, etteivät merkin edustajat jää huomiotta. Myös muut haluaisivat pienen osan kyvystäsi heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Avuliaisuus. Neitsyt ei jätä ketään ympärillään oman onnensa nojaan, vaan auttaa muita aina parhaansa mukaan. Tästä johtuu se, että merkin edustajiin on usein helppo tutustua ja ympärillä olevat saattavatkin kadehtia sitä, kuinka helposti lähestyttävä olet.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Reiluus ja oikeudenmukaisuus. Vaaka ottaa muut huomioon täydestä sydämestään, eikä siedä epäoikeudenmukaisuutta lainkaan. Tämä on piirre, jonka vuoksi merkin edustajien ihmissuhteet voivat lähes aina kadehdittavan hyvin – niin töissä kuin kotona.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ymmärtäväisyys ja taito lukea muita ihmisiä. Vaikka skorpioni pysyttelee mielellään itse salaperäisenä, eikä kerro itsestään liikoja muille, hän on erinomainen tulkitsemaan muita. Usein ystäväpiirin skorpionit ovat juuri niitä henkilöitä, jolle luottamuksellisesti avaudutaan mieltä painavista murheista.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Rehellisyys. Jousimies pysyy rehellisenä niin itselleen kuin muillekin, eikä arastele sanoa mielipiteitään ääneen. Heidät tunnetaan rehteinä tyyppeinä, joita arvostetaan luotettavuuden ja avoimuuden takia.

Kauris (22.12.-19.1.)

Korkea työmoraali ja vastuullisuus. Jos kauris lupaa hoitaa jotakin, sen hän myös tekee. Merkin edustajat pitävät ihailtavasti useita lankoja käsissään yhtä aikaa – eivätkä sorru valittamaan suuresta työmäärästä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Taito pitää huolta itsestäsi. Kiireen ja stressin keskellä monet unohtavat oman ajan sekä hyvinvoinnin vaalimisen merkityksen. Vesimies on kuitenkin erinomainen tässä lajissa, joka herättää kateutta myös ystäväpiirissä. Onneksi merkin edustajat jakavat mielellään oppejaan eteenpäin läheisilleen.

Kalat (19.2.-20.3.)

Loputon empatiakyky. Merkin edustajilla on taito luoda hetkessä ympärilleen lämmin ja rakastava ilmapiiri. Pidä tästä piirteestä tiukasti kiinni, sillä se on asia, joka on vain harvalla yhtä hyvin hallussa kuin sinulla.

Lue myös: Tiedätkö mitä suosikkivärisi kertoo luonteestasi?

Lue myös: Kumpaa parisuhdetyyppiä olet? Katso paljastavat piirteet ja testaa

Lue myös: Ongelmat, joiden lakaiseminen maton alle ajaa parisuhteen eron partaalle – katso varoittava listaus

Juttu on julkaistu alun perin 23.7.2019.

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat